RU  UA

Дізнатися

Зірка серіалу "Школа" виходить заміж: юна акторка показала коханого і каблучку

23-річна артистка оголосила про заручини

Молода українська акторка Ірина Кудашова, відома за роллю Вероніки у "Школі", виходить заміж. 23-річна дівчина, яка після виходу серіалу пережила нещасливе кохання, нарешті знайшла своє щастя.

Читайте також: Як змінилися актори серіалу "Школа" та де вони знаходяться під час війни в Україні: фото.

На особистій сторінці в Instagram юна артистка показала фото із заручин і написала: "Ну що ж, приймаю вітання. Нарешті". І додала, що пропозицію руки і серця отримала 16 серпня.

Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

На щасливих знімках Ірина зображена в обіймах коханого. Хлопець тримає в руці повітряну кульку у формі серця з написом: "Вона сказала так", а Кудашова хвалиться каблучкою. На окремому фото дівчина ближче показала заручну прикрасу з камінчиком.

Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Судячи з переписки акторки і режисера в коментарях, пропозиція була зроблена на знімальному майданчику. Можливо, коханий Ірини також актор.

"Вітаю! Так приємно, що ви вирішили оголосити це прямо на знімальному майданчику!", - написав під дописом Нікіта Торжевський, продюсер та режисер серіалів. "Дякую, що дозволив це зробити", - відповіла Кудашова.

Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Ірина Кудашова народилася 7 жовтня 1999 року у Чернігові. З дитинства мріяла про професію акторки і навіть прогулювала уроки в школі, аби сходити до театру. Щоб досягти своєї мрії, Іра відвідувала театральний гурток і вже незабаром отримала одну з головних ролей у серіалі про українських підлітків "Школа". На момент зйомок дівчині було 19 років.

З того часу молоду акторку почали запрошувати на кастинги популярних фільмів та серіалів. Кудашова знялася у серіалі "Нове життя Василини Павлівни", з'являлася в епізодичній ролі чергового підліткового хіта "Секс, інста і ЗНО", виконала роль дочки Івана Франка у фільмі "Інший Франко".

Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Навесні 2024 року на екрани має вийти новий фільм "Смак свободи", в якому Ірина Кудашова зіграла головну роль. Її колеги зі знімального майданчика - Ірма Вітовська та Джамала.

Фото: instagram.com/irinaa_kudashova

Торік у вересні заміж вийшла ще одна акторка серіалу "Школа" Анна Трінчер. Її обранцем став блогер Олександр Волошин.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Украинский боксер Александр Усик победил Тайсона Фьюри и стал чемпионом мира. Жена спортсмена Екатерина Усик эмоционально поздравила любимого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева