Лайм

Сина Даші Квіткової та Нікіти Добриніна раптово госпіталізували із серйозною хворобою

Блогери розповіли про хворобу дитини

Сину Даші Квіткової та Нікіти Добриніна у липні 2023 року виповнилося 2 роки. У соцмережах батьки часто показують маленького Лева, якого виховують і доглядають разом попри розлучення. 22 серпня Квіткова раптово повідомила, що на кілька днів йде з соцмереж через хворобу дитини.

За словами блогерки, хлопчика госпіталізували до стаціонару з діагнозом "пневмонія". Перед цим Даша розповідала про безсонну ніч, яку провела поряд із сином.

Читайте також: Без операції не обійтись: дружина Тимура Мірошниченко розповіла про лікування названого сина.

"Була безсонна ніч із цим зайчиком, якому я збивала температуру. Скасувала всі плани через його стан. Сьогодні на домашньому", - писала Квіткова в Instagram-історіях ще вранці.

Фото: instagram.com/kvittkova

Блогерка привезла дитину до лікарні разом із колишнім чоловіком. Нікіта Добринін опублікував кадр із палати та підтвердив хворобу малюка. "З Левом приїхали до лікарні. Підозра на пневмонію", - написав він.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

Нагадаємо, що Даша Квіткова та Нікіта Добринін офіційно розлучилися у червні 2023 року після трьох років шлюбу. Вони стали парою на шоу "Холостяк", де Добринін був героєм, а Квіткова – учасницею. У 2021 році народився їхній син Лев. Пара мріяла про народження ще однієї дитини і навіть повінчалася у 2022 році. Тим більше новина про їхнє розлучення здивувала шанувальників.

Після розлучення Квіткова та Добринін мирно врегулювали поділ майна та питання опіки над дитиною, хоча блогерка і писала про суди з колишнім чоловіком.

Фото: instagram.com/kvittkova

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування