Лайм

Синові Потапа та Ірини Горової виповнилося 15 років: Андрій виглядає зовсім дорослим

Батьки присвятили імениннику зворушливі пости

6 вересня день народження відзначає син Потапа та Ірини Горової – Андрію виповнилося 15 років. Батьки іменинника на своїх сторінках в Instagram привітали хлопця та показали, якою дорослою стала їхня спільна дитина.

Читайте також: Вже не маленькі: діти українських зірок, які здивували дорослим виглядом.

"15 років! Сину, люблю тебе! Тільки вперед і вгору! Happy Birthday Son!", - написав репер та продюсер під знімком з Андрієм. Батько та син позують з баскетбольним м'ячем, і хлопчик вже ростом з тата.

Фото: instagram.com/realpotap

Ірина Горова опублікувала коротке відео, зроблене з фотографій, і зворушливо написала:

"Котику, з днем народження! Обожнюю тебе, пишаюсь, люблю і отримую надзвичайну насолоду спостерігаючи за твоїм дорослішанням. Дякую тобі за твою доброту, довіру, любов і дружбу. Я поряд".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Gorova Iryna (@gorovaya_irina)

У "сторіз" генеральний директор лейблу Pomitni та колишня дружина Потапа виклала колаж із фотографій з сином, зроблених у різний період. На одному зі знімків Андрій позує з паспортом, який отримав у 14 років.

Читайте також: Вийшло із сином і дочкою: Ірина Горова порадила, як стати другом для своїх дітей.

До привітань приєдналися шанувальники Потапа і Горової, колеги з шоу-бізнесу, а також дочка Ірини від шлюбу з музикантом Юрієм Горовим. "Який в нас гарний Андрюша", - написала Наталя, яка торік вийшла заміж за мусульманина.

Фото: instagram.com/gorovaya_irina

Ірина Горова і Потап розлучилися у 2014 році. Після розставання екс-подружжя підтримують теплі дружні й донедавна партнерські відносини. Торік бізнесвумен завершила співпрацю з Потапом у рамках їхнього продюсерського центру MOЗGI GROUP, а у 2023-му перейменувала компанію на Pomitni.

Раніше Ірина Горова розповіла про особисте життя після розлучення із Потапом.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр