RU  UA

Дізнатися

Вагітній Кортні Кардаш'ян зробили термінову операцію, щоб врятувати її дитину

44-річна знаменитість перебуває на пізньому терміні вагітності

44-річна Кортні Кардаш'ян готується стати мамою вчетверте. Зірка реаліті-шоу, старша сестра Кім Кардаш'ян, Кендал і Кайлі Дженнер вагітна від рок-музиканта Тревіса Баркера. Пара одружилася в 2022 році, і малюк стане їхньою першою спільною дитиною. Проте на пізньому терміні жінка потрапила до лікарні, де їй зробили термінову операцію. Тривожними новинами вона поділилася в Instagram.

Читайте також: Стане мамою вчетверте: 40-річна супермодель Міранда Керр оголосила про вагітність.

Фото: https://www.instagram.com/kourtneykardash/

"Я буду вічно вдячна моїм чудовим лікарям за порятунок життя нашого малюка. Я нескінченно вдячна своєму чоловікові, моїй опорі, який примчав до мене з гастролей, щоб бути зі мною в лікарні і потім піклуватися про мене. І моїй мамі, дякую, що тримала мене за руку весь час", - написала знаменитість.

За словами Кортні, раніше у неї було три легкі вагітності, тому вона була зовсім не готова до термінової операції на плоді.

"Я не думаю, що хтось, хто не пережив подібну ситуацію, зможе зрозуміти це почуття страху. У мене з'явилося зовсім нове розуміння та повага до мам, яким доводилося боротися за своїх дітей під час вагітності", - поділилася вона.

Читайте також: Народилася раніше терміну: ONUKA розповіла про доньку Ліну та складнощі материнства.

Операція Кардаш'ян пройшла благополучно, і зараз вона вже відновлюється вдома. Знаменитість опублікувала фото, на якому тримає за руку свого чоловіка.

"Слава Богу. Вийти з лікарні з моїм малюком у животику і в безпеці було справжнісіньким благословенням", - написала вона.

Кортні Кардаш'ян і барабанщик гурту Blink-182 Тревіс Баркер заручилися у 2021 році менше ніж через рік стосукнів. У травні 2022 року вони офіційно одружилися в Каліфорнії, а пізніше зіграли розкішне весілля на Сицилії. Обидва на той момент мали по троє дітей від попередніх шлюбів. Кортні має 14-річного сина Мейсона, 11-річну доньку Пенелопу і ще одного сина, 9-річного Рейна. Кардаш'ян завжди мріяла мати стільки ж дітей, скільки в її матері Кріс Дженнер, яка народила шістьох.

Дізнайтеся також, хто з українських зірок став батьками у дуже юному віці.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Актор Михайло Кукуюк чесно відповів, що робитиме у разі отримання ще однієї повістки

Михаил Кукуюк не смог присоединиться к военной службе из-за проблем со здоровьем - что будет делать актер, если получит еще одну повестку

Ми чекали на тебе все життя: 37-річна Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою

Иванна Онуфрийчук родила сына в 37 лет - ведущая показала малыша и себя в роддоме - что известно о ее личной жизни

У Львові попрощалися з актором Богданом Козаком, який помер на 84-му році життя: фото

Богдан Козак умер 28 мая на 84-м году жизни - прощание с актером состоялось в его родном театре во Львове - фото