RU  UA

Дізнатися

Поки Віра Брежнєва їздить у Київ, її чоловік Меладзе продовжує випускати пісні для росіян

Композитор заробляє гроші в країні-терористці

Костянтин Меладзе, чия дружина Віра Брежнєва нещодавно приїжджала до Києва, продовжує працювати на Росію. Композитор написав пісню "Почему я?", яку виконав у дуеті з колишною солісткою гурту "ВІА Гра" Софією Тарасовою.

Читайте також: Він дуже тяжка людина: Приходько розповіла про психологічні наслідки після співпраці з Меладзе.

Продюсер, який жодного разу публічно не висловився про напад Росії на Україну, розмістив трек на всіх можливих російських стрімінгових майданчиках, про що поспішно повідомив в Instagram.

Фото: instagram.com/meladzemusic

Варто зазначити, що 22-річна Софія Тарасова, яка зараз виступає сольно під псевдонімом SOFA, родом із Києва. Дівчина брала участь у шоу "Голос. Діти", де була у команді Тіни Кароль. Перемогла в українському національному відборі на "Дитяче Євробачення 2013" та фіналі конкурсу посіла друге місце.

Фото: instagram.com/meladzemusic

У 2018 році Тарасова поїхала вчитися до РФ, того ж року стала учасницею російського шоу "Голос". У 2020 році увійшла до складу гурту "ВІА Гра", де співала до 2022 року.

Фото: instagram.com/sofia_tarasova

Костянтин Меладзе після 24 лютого 2022 року зник з медійного простору і ніяк не коментує війну, яку Росія розв'язала в Україні. Таку мовчазну позицію росіяни сприйняли як підтримку України та у жовтні зняли його пісні з усіх своїх радіостанцій, як і пісні Пугачової, яка виїхала до Ізраїлю.

Фото: instagram.com/meladzemusic

Віра Брежнєва засудила злочинні дії російської влади в Україні та відмовилася від гастролей у країні-терористці. У березні 2022-го співачка розповідала, що вона знаходиться в Італії та волонтерить в одному з пунктів гуманітарної допомоги. При цьому Брежнєва продовжує співати російською мовою.

Раніше Анастасія Приходько присоромила Віру Брежнєву, яка співає російською з прапором України.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации