Лайм

Олена Зеленська у молочному костюмі відвідала Білий дім та зустрілася з Байденами: фото

Перша леді обрала світле вбрання та знакову брошку

Під час візиту до США Володимир та Олена Зеленські відвідали Білий дім. Президент та перша леді України зустрілися з Джо та Джилл Байденами і подякували американському лідеру та його дружині за підтримку нашої країни та громадян.

Фото із Вашингтона Олена Зеленська опублікувала у своєму Telegram-каналі. Для візиту в резиденцію президента Сполучених Штатів перша леді обрала брючний костюм молочного кольору, що складається з прямих штанів зі стрілками та приталеного жакету на двох ґудзиках із коміром-стійкою. Акцентом стала знакова брошка у вигляді контуру України.

Читайте також: Олена Зеленська з'явилася на Генасамблеї ООН у костюмі українського дизайнера: фото.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Сьогодні під час зустрічі з подружжям Джозефа та Джилл Байденів у Білому домі особисто подякували Президентові США за підтримку української боротьби з окупантом, - розповіла Зеленська. - Американський лідер завжди акцентує на тому, що від майбутнього України залежить майбутнє кожної країни, яка прагне миру. Рада, що наше бачення й принципи збігаються".

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Перша леді згадала візит Джилл Байден в Україну у перші місяці повномасштабного вторгнення РФ та назвала його "сміливим вчинком".

"Невдовзі після російського вторгнення, у травні 2022-го, перша леді США Джилл Байден приїхала в Україну. Це був сміливий вчинок принципової людини, який я ніколи не забуду. Разом ми тоді відвідали лікарні й вимушених переселенців – тих, хто постраждав (і досі страждає) від навали найбільше", - написала дружина президента України.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

На зустрічі з Джилл Байден Олена Зеленська розповіла своїй колезі, як пройшов третій саміт перших леді та джентльменів, який вона провела у Києві на початку місяця. А також подякувала за допомогу у реалізації проектів у сфері ментального здоров'я, яку Україна отримує від Агентства США з міжнародного розвитку.

Читайте також: Олена Зеленська у США здобула почесну нагороду від Білла та Гілларі Клінтон: фото.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Бувають зустрічі, які не лише засвідчують взаєморозуміння, але й надихають, дають новий поштовх. Сьогоднішня розмова із Джилл Байден саме така: під час неї народилась ініціатива, яку скоро побачить світ. І впевнена, вона робитиме його кращим", - наголосила. дружина українського лідера

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Дивіться, як Олена Зеленська виглядала на заході першої леді США, який був організований в межах 78-ї сесії Генасамблеї ООН.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу