RU  UA

Дізнатися

Зірка "МастерШеф" Тетяна Літвінова зробила три пластичні операції: що вона змінила

Колишня суддя проекту задоволена результатом

Знаменитості, як правило, не надто люблять обговорювати тему пластичних операцій. Лише деякі з них сміливо говорять про те, що в собі змінили чи планують. Раніше танцівниця та хореограф Ілона Гвоздєва розповіла, що хотіла б збільшити груди, а тепер екссуддя шоу "МайстерШеф" Тетяна Літвінова чесно зізналася, що зробила вже три пластичні операції.

Читайте також: Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару наважилася на пластику грудей.

Фото: https://www.instagram.com/tanita_litvinova/

48-річна кулінарка зробила пластику грудей без імплантів, пластику шва після кесаревого розтину та ліпофілінг – процедуру, коли жирову тканину пацієнта пересаджують з одного місця в інше. У разі Літвінової "місцем призначення" стали вилиці, і вона дуже задоволена результатом. "Все як у 20!" - написала вона в Instagram.

Фото: https://www.instagram.com/tanita_litvinova/

"Після розлучення та ще до війни я вирішила спробувати змінити себе на краще. Щиро вважаю, що дівчина після 20 повинна знайти свого гінеколога і дантиста, а жінка пілся 45 - свого пластичного хірурга, - поділилася Тетяна. - В один захід мені зробили три операції! І, що несподівано, - легка рука, прекрасні умови та дуже швидка реабілітація".

Наступного дня після операціий кулінарна експертка уже була вдома. Протягом трьох днів у неї трималася невелика температура та слабкість, але тіло швидко відновилося. Протягом 4 тижнів Літвіновій довелося носити на швах пластирі, і ще 2 місяці – спеціальну білизну.

Читайте також: Не тільки Мадонна: зірки, які до невпізнання змінилися через пластику та вік.

Фото: https://www.instagram.com/tanita_litvinova/

"Якщо ви запитаєте мене, чи зробила б я це знову, то 100 тисяч разів так! Я кайфую від свого тіла! Я кайфую в білизні і без неї! І це величезна свобода. А свободу я ціную більше за все, в усіх її проявах", - зізналася жінка.

Нагадаємо, що зірка "МайстерШеф" була одружена з російським бізнесменом Ярославом Трухановим. Пара жила у Києві, але у 2021 році розлучилася після 5 років шлюбу та 9 років стосунків. Вона має дорослого сина від першого шлюбу.

Раніше Mamarika зізналася, що хоче змінити за допомогою пластичної хірургії.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталья Могилевская рассказала, какие блюда любят готовить ее муж и 12-летняя дочь. Артистка также подчеркнула, что тщательно следит за рационом питания

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадий Ветер рассказал, что разочарован поведением Олега Винника. Сейчас знаменитости не общаются