RU  UA

Дізнатися

Лілія Ребрик розповіла, де буде народжувати третю дитину: в Україні, чи за кордоном

Зірка пояснила свою позицію з цього питання

Лілія Ребрик, яка нещодавно оголосила про третю вагітність, розповіла про майбутні пологи. У інтерв'ю виданню Viva вона зізналася, що планує народжувати в Україні, оскільки хоче бути поруч із рідними людьми.

"Для мене це дуже важливо. Це те, що дає мені сили. Я хочу народжувати тут. Зараз немає правильних і неправильних рішень. Кожен робить так, як вважає за потрібне і як відчуває. І це є правильне рішення. Я відчуваю, що моє серце тут. Хочу бути тут разом зі своїми рідними", - прокоментувала знаменитість плани стосовно третіх пологів у коментарі виданню.

Читайте також: Змінилася до невпізнаваності: Лілія Ребрик показала себе 19-річну з природним кольором волосся.

Фото: viva.ua

Акторка розповідає, що дізналася про вагітність влітку, перебуваючи у рідних Чернівцях. Тоді з вечора її чоловік купив тест на вагітність, і коли сподівання справдилися, обоє були дуже щасливими.

"Ти бачиш ці омріяні дві смужки – і це те щастя, яке неможливо описати, неможливо передати словами! Чоловік теж не спав. Ніжно обійняв і сказав, що він найщасливіший. Ми ніби застигли: стояли в обіймах і відчували одне одного. Просто мовчали. Наші доньки застали нас такими загадковими. Тож ми, не вагаючись і не вибудовуючи якийсь план, просто розповіли їм. Сказали, що у нас буде родинна таємниця – ще одна дитинка, братик або сестричка", - ділиться спогадами вона.

Крім того, доньки пари - Діана та Поліна - також з нетерпінням чекають на поповнення у родині. Поліна вже перебирає свої іграшки, аби поділитися з майбутнім братиком чи сестричкою, а Діана, як старша дитина, розуміє, що доведеться трішки почекати.

"Молодша донечка мала купу запитань, на які у нас бракувало відповідей. Поліна розпитує мене: "Як там себе почуває пузожитель?". Так вона охрестила майбутню дитину. Щовечора і щоранку цілує животик, розмовляє з ним, перебирає свої іграшки й каже: "Як добре, що я цю іграшку зберегла, маленький братик чи сестричка буде гратися". Старша Діана – більше досвідчена в цих питаннях, вона вже знає, що чекати доведеться довгенько, і пояснює це Поліні", - коментує реакцію дітей на вагітність Ребрик.

Читайте на тему: Як летить час: Лілія Ребрик в день народження старшої доньки показала зворушливі архівні кадри.

Фото: viva.ua

Наразі ні ведуча, ні її чоловік не поспішають дізнаватись стать майбутнього малюка. Якщо у випадку двох попередніх пологів інтуїція чітко підказувала акторці, що це дівчата, то цього разу у жінки таких відчуттів немає. Вона жартує на рахунок цього, що дитина – "інтриган, який не дає жодних підказок":

"Родичі й друзі між собою роблять ставки: хто на дівчинку, хто на хлопчика. Хтось бажає нам відчути, що таке хлопець у родині, а хтось каже на гендер паті брати усе рожеве. Побачимо. Мені самій дуже цікаво. Але дійсно найголовніше – щоб дитина була здоровою".

Фото: viva.ua

До слова, і рідні, і друзі родини позитивно відреагували на новину про третю вагітність зірки. Про це вона також зазначила у інтерв'ю: "Батькам ми сказали відразу – і моїм, і зателефонували батькам Андрія. Такі новини дають грунт під ногами, допомагають відчувати життя, жити його! Ці позитивні емоції зараз вкрай необхідні. Щастя забагато не буває".

Читайте на нашому сайті: Не рахуйте чужих грошей: Лілія Ребрик відповіла на хейт через відпочинок на морі.

Нагадаємо, у 2011-му році Лілія Ребрик вийшла заміж за танцюриста Андрія Дикого. Романтичні стосунки між ними зав'язалися після закінчення зйомок "Танців з зірками", де вони разом приймали участь. Пара виховує двох доньок: старшу Діану, яка народилася у 2012-му, та молодшу Поліну, яка народилася у 2018-му році.

  • Наприкінці вересня дизайнерка Валерія Гузема вдруге стала мамою і дала дитині незвичне французьке ім'я: фото.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Сергій Притула показав рідкісне фото з донькою та ніжно звернувся до неї

Волонтер Сергей Притула обнародовал волшебные кадры с маленькой дочерью. Ребенку исполнилось три года

Керівниця фан-клубу Олега Винника обурилася через хейт співака: що відомо

Руководительница официального фан-клуба Олега Винника Валерия Барон прошлась по критиканам артиста. Она возмутилась из-за последних высказываний Геннадия Ветера

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости