RU  UA

Дізнатися

"Міс Всесвіт Україна-2023" зізналася, що ледь не вчинила самогубство через втрату стосунків

Модель порушила важливу тему

Переможниця конкурсу "Міс Всесвіт Україна-2023" Ангеліна Усанова була на порозі самогубства. Таке зізнання дівчина зробила у Всесвітній день ментального здоров'я, який щороку відзначається 10 жовтня. У центрі уваги – проблема суїцидів у світі.

Читайте також: Вікторія Апанасенко передала титул і корону новій "Міс Всесвіт Україна": фото з церемонії.

Представниця України на "Міс Всесвіт-2023" поділилася, що ледь не наклала на себе руки через втрату "важливих стосунків". Після цієї історії модель точно знає, в які ігри з людиною може грати її розум.

Фото: instagram.com/usanova.life

"Коли голос каже в голові "Вбий себе! Ти бездарність! Ти нікому не подтрібна! Ти незаслуговуєш ні на що!"… Коли ти втрачаєш все і маєш починати життя з початку, відбудовуючи себе пазл за пазликом. І легше здатися! Легше повірити негативним думкам! Легше відчувати себе жертвою. Завжди легше здатися аніж продовжувати боротьбу", - поділилася вона в Instagram.

Врятувала дівчину, за її словами, віра, надія та любов.

"Мене рятувала Надія. Надія, що все буде добре. Віра, що моє життя має сенс. Любов, що наповнює кожну клітинку мого тіла", - зізналася Усанова.

Читайте також: Ігроманія, алкоголізм та наркотики: хто з українських зірок подолав важку залежність.

Ангеліна зазначила, що зі свого досвіду може сказати, що наш розум має бути нашим другом. І людина сама робить вибір, якими думками живити себе.

"Життя варте кожної секунди. І самогубство — це ніколи не вихід. Бережіть ментальну гігієну та піклуйтесь про свої думки, як ви піклуєтесь про своє тіло, - закликає "Міс Всесвіт Україна". - Давайте будем вдячні за це життя, адже багато невинних людей його втрачають зараз і мріяли би мати наші з вами проблеми".

Фото: instagram.com/usanova.life

Раніше ми писали, що зірку турецьких серіалів Седу Феттахоглу знайшли мертвою у парку Стамбула. Попередньою причиною смерті артистки називають суїцид.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии