RU  UA

Дізнатися

Нам дуже важко: Маша Єфросиніна зізналася, що обговорювала розлучення з чоловіком-військовим

Зірка поділилася особистим

Чоловік української телеведучої Маші Єфросиніної з перших місяців повномасштабного вторгнення служить у ЗСУ. Знаменитість не приховує, що їй було складно прийняти такий вибір свого обранця, і наразі у їхніх стосунках виникають кризи.

Під час запису інтерв'ю з блогеркою Оленою Мандзюк Єфросиніна озвучила деякі подробиці особистого життя. Вона зазначила, що щоразу, як Тимур повертається у відпустку з фронту, між ними виникають непорозуміння, оскільки, за її словами, чоловік приїжджає "іншою людиною".

Читайте також: Як вгамувати тривогу, коли чоловік на фронті: українська акторка поділилася своїм досвідом.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Марія зауважила, що у ситуації, що склалася, їх рятує те, що раніше вони вже переживали важкі кризи у шлюбі та навіть розставалися. І наразі переживати подібні моменти у житті закоханим вже легше.

"Просто коли була моя розмова з моїм чоловіком (про службу Хромаєва на фронті), він сказав мені: "Чотири місяці тримався і не йшов, я збирався з силами, бо знав, що ти скажеш щось маніпулятивне, ти можеш, щоб я не йшов. Я збирався з силами, щоб сказати тобі, поки ти не встигла відкрити рота, що я йду, і я такий тобі вдячний, що ти того рота і не відкрила". Я тоді, звісно, розплакалася. Він мені тоді так і сказав, що в мене не було вибору йому щось заперечити", - сказала ведуча.

"Нам дуже з Тимуром важко. Ми розлучаємося кожного разу, як він приходить в відпустку. В перші три дні ми розлучаємося, бо то приходить зовсім інша людина. Але ми 20 разом років, і в нас була криза, коли ми розлучалися на 11-му році шлюбу, і нас зараз це рятує, що ми вже розлучалися раніше", - також висловилася вона про кризи у їхньому шлюбі.

Читайте на тему: Після кризи у стосунках Наталка Карпа показалася в обіймах чоловіка-військового: фото.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

На непрості періоди у шлюбі із Хромаєвим Єфросиніна натякала і раніше у своєму блозі. Тоді вона лише проговорилася, що їхні відносини "проходять чергове випробування". "В мене є свої емоції, своє життя, хул*пізд*ард обов'язків та відповідальності за мою справу з допомогою жінкам. Є купа справ з моїми дітьми, для яких я вже півтора роки і мати, і батько. Є щоденні сльози та страхи за Тимура, з яким зараз стосунки проходять чергове випробування…" - йшлося в Instagram-stories знаменитості.

Нагадаємо, Єфросиніна та Хромаєв одружилися у 2003 році. Разом вони виховують двох дітей: дочку Нану, яка вчиться за кордоном, та сина Олександра, який наразі живе із мамою ведучої у Польщі. До служби у ЗСУ Тимур Хромаєв займався бізнесом, контролював інвестиційну компанію "Арта". З 30 січня 2015 року по 23 лютого 2021 року був Головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

  • Більше пристрасті й чуттєвості: раніше акторка Наталка Денисенко розповіла про зміни в стосунках з чоловіком-військовим.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Что известно о представителе Ирландии на конкурсе "Евровидение-2024" Bambie Thug

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За несколько часов до старта финала "Евровидения 2024" букмекеры обновили свои прогнозы на победителя - какое место отдают Украине