RU  UA

Дізнатися

Зі мною на всіх концертах: Ірина Білик показала, як прихильник зробив їй пропозицію просто на сцені

Зірка заінтригувала підписників

Співачку Ірину Білик покликали заміж під час одного з її концертів. Шанувальник піднявся на сцену, опустився на одне коліно та освідчився артистці.

Чоловік також подарував виконавиці величезний букет червоних троянд і справжню обручку. Під час освідчення він пообіцяв Білик "любов, вірність та щастя" у стосунках, а також запитав, чи вийде вона за нього. Про цю ситуацію співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Іра на мене ображена: Слава Дьомін розповів про конфлікт із Білик.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Спершу знаменитість розгубилася та не знала, яку відповідь дати прихильнику. Проте зрештою за якусь мить підготувала для нього відповідь: вона зауважила, що ключовою для неї у стосунках є чесність. "Напевно, всі можуть подумати, що ми в якомусь шоу. Для мене кохання, це і вірність, чесність. Обов'язково чесність. Мені б дуже хотілось мати такого чоловіка, як ти. Але ж ми зовсім незнайомі, але я просто бачу тебе в залі і я дуже щаслива, коли ти зі мною на всіх концертах. І зараз я подумала, ну це буде неправильно, сказати людині, яка мене кохає, яка мені теж подобається, до речі. Це буде дуже неправильно сказати "ні", - сказала вона.

Також у підписі до ролика артистка поцікавилася, чи варто виходити заміж наосліп: "Давно ніхто не робив мені пропозицію руки і серця! Як вважаєте, чи можна виходити заміж наосліп? Що порадите?".

Тим часом користувачі мережі взялися відповідати на питання Білик та висловлювати свою думку з цього приводу. Хтось пише про те, що таке рішення може призвести до небажаних наслідків, тоді як інші зазначають, що навпаки, спонтанні рішення бувають найкращими.

Читайте на тему: Це ганьба для нього: Ірина Білик розлютилася на колишнього чоловіка через концерт у Москві.

Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Нагадаємо, у мережі часто пліткують про те, що Ірина Білик відновила романтичні стосунки з Дмитром Коляденком, з яким зустрічалася кілька років. У 2007 році вона вийшла заміж за хореографа Дмитра Дікусара, який нині служить у ЗСУ. Через кілька років офіційного шлюбу вони оголосили про розрив.

У 2015 році артистка вийшла заміж за російського продюсера, фотографа і художника азербайджанського походження Аслан Ахмадов. У шлюбі у пари народився син Табріз. Хлопчик з'явився на світ за допогою сурогатного материнства. У кінці квітня 2021 року знаменита українка заявила, що розлучається з Ахмадовим.

  • У травні минулого року Ірина Білик випустила чуттєву пісню "Кордони", яку присвятила людям, які чекають з війни своїх коханих.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии