Лайм

Артист - не Шерлок Холмс: TAYANNA прокоментувала свій виступ на весіллі скандального блогера

Співачка вперше висловилася на цю тему

Наприкінці жовтня блогер Олег Захар, однин із організаторів "п'яних вечірок" у Києві, відгуляв весілля. Ведучим скандального свята був Юрій Ткач, а гостей розважала TAYANNA. І якщо шоумен одразу вибачився за проведення цього заходу, то співачка свою участь ніяк не коментувала.

У коментарі журналістці "Неймовірної правди про зірок" виконавиця вперше висловилася на цю тему. Артистка пояснила, як опинилася на скандальному весіллі та розповіла, як реагує на хейт у мережі.

Читайте також: Продюсер Олі Полякової розповів, скільки вона заробила на скандальному елітному весіллі у Львові.

Фото: YouTube

"Я на хейт не звертаю увагу. Він був, є і буде завжди. Людям потрібно зрозуміти одну річ, що артист - він не є Шерлоком Холмсом. І коли артист їде виступати, то він іноді не знає навіть, куди він їде", - заявила TAYANNA.

Нагадаємо, що на скандальне весілля звернув увагу журналіст Андрій Лохматов. Він показав фото зі сторінки Захара, де Юрій Ткач, який "вивіз цей день" та "зробив все дуже красиво", обіймається із замовником.

Після хвилі критики ведучий заявив, що ані він, ані його оточення не знали про "скандальний бекграунд" нареченого. Комік визнав ситуацію "ганебною" і пообіцяв більше не потрапляти у такі скандали. А гонорар, отриманий за проведення весілля, сказав, що витратить на потреби ЗСУ.

Фото: YouTube

Пізніше у мережі поширилося відео, де видно, що наречені танцюють під живе виконання TAYANNA. Цей ролик у себе в TikTok опублікував сам Захар, але невдовзі видалив. Скандальний блогер засвітив співачку і похизувався, що на весілля витратив "дуже багато бабок".

Читайте також: "Гуляє вся Україна": Григорію Решетніку нагадали необачні слова на скандальному елітному весіллі.

Фото: YouTube

Олег Захар - один із фігурантів секс-вечірок, організованих у столиці. Група 20-річних хлопців запрошувала додому дівчат, "накачувала" алкоголем і транквілізаторами, а потім знущалася та викладала відео у мережу.

Нацполіція порушила справу проти організаторів цих вечірок. Невдовзі Захара, якого звинувачували у сексуальному насильстві, та ще одного фігуранта Ярослава Домбровського відпустили під заставу у 402 тисячі гривень. Андрій Ярина досі перебуває у СІЗО. Досудове розслідування у справі продовжується.

Тим часом співака-зрадника та брата TAYANNA Мішу Марвіна ошукали в РФ майже на 100 тис грн: що до цього призвело.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували