Лайм

Що стало з переможцем "Фабрики зірок" Олександром Бодянським, який зустрічався з Цибульською

Українська співачка у перші дні повномасштабного вторгнення намагалася достукатися до росіянина

Олександр Бодянський та Оля Цибульська у складі дуету "Опасные связи" стали переможцями першої української "Фабрики зірок". Після шаленого успіху пара почала зустрічатися та жити разом, проте вже через рік їхні стосунки несподівано закінчилися. Що саме стало причиною, чому зараз російський виконавець продовжує жити у Москві і робити вигляд, ніби не має відношення до України - читайте далі на theLime.

Читайте також: Шановні, я просто жирна: Оля Цибульська різко відповіла на чутки про вагітність.

Дует "Опасные связи"Фото: instagram.com/cybulskaya

Після перемоги у "Фабриці зірок" Оля Цибульська та Олександр Бодянський з'їхалися та почали жити разом. У складі гурту "Опасные связи" вони презентували три пісні та навіть зняли один кліп, режисером якого виступив Алан Бадоєв.

Артисти встигли погаструлювати країнами СНД і, здавалося, що отримали все про що можна мріяти – популярність, успіх і взаємне кохання. Але через рік виконавці несподівано повідомили, що розсталися.

Цибульська не поспішала коментувати ситуацію, і лише згодом розповіла, що саме сталося. Тоді вона зізналася, що саме Олександр покинув її, залишивши записку зі словами: "Вибач, я більше так не можу". Після цього він повернувся назад до РФ.

"Фінал Фабрики зірок. Я фоткаюсь на обкладинку журналу. Переконана, що життя вдалося - кубок у руках, він закохався. Через рік я, як у казці про золоту рибку, лишилася біля розбитого корита. Наш дует розпався - у всіх сенсах. Треба заново будувати кар'єру і стосунки", - коментувала стосунки з росіянином Цибульська.

Читайте на тему: Колись - Борис Апрель, зараз - Зі Фамелу: що стало з українською трансгендерною співачкою.

Оля Цибульська і Олександр БодянськийФото: instagram.com

Після цього артистці вдалося заново побудувати кар'єру, і наразі вона активно випускає нові україномовні пісні, а також презентує відеокліпи. Натомість її колишній колега давно зник із шоу-бізнесу і практично не з'являється у публічному просторі.

Цибульська у перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну була однією з тих, хто намагався достукатися до колег із Росії. Розповісти правду про російські звірства в Україні вона намагалася в тому числі і своєму екс-колезі та колишньому коханому Бодянському. У відповідь на знімки зруйнованих українських міст та новини про кількість загиблих українців, росіянин не зміг відповісти нічого кращого за: "Це тобі здається, це минеться". Таким чином він не лише промовчав про російські злочини в нашій країні, йому вистачило нахабства насміхатися з колишньої обраниці, у той час як вона спершу вірила, що зможе донести правду до чоловіка. Після безуспішної переписки українка заблокувала Олександра у соцмережах та повністю обірвала всі зв'язки із ним.

"Точку в моїх спробах поставив Саша Бодянський, з яким ми виграли "Фабрику зірок". Ми не спілкувалися взагалі, можливо, рази 3 чи 4 якось списувалися. І потім, коли почалася війна, він мені написав: "Оленько, як ти?", я говорю: "Саша, б**ть, у нас війна, ти що, не бачиш?". І він написав: "Це просто планета Венера від Меркурія, ця зміна поясів, зараз ...". І я просто не витримала: почала надсилати фото того, що відбувається, статті, які виходили про дітей, яких рятують лікарі і які померли, і все інше, а він сказав: "Це тобі здається, це минеться". А потім через кілька днів було 8 березня, він мені пише: "З 8 березня, кицю". І я тоді тоді просто...", - прокоментувала співачка лицемірство свого колишнього колеги із Москви.

Читайте на нашому сайті: Що стало з братами Борисенками, які прославилися на "Фабриці зірок", але зникли зі сцени.

Пара розсталася після року стосунківФото: скриншот

"Я зрозуміла, що навіть ті люди, які тебе знають особисто, знають, що ти не можеш брехати, які приїжджали в Україну, точно розуміли по-дорослому, що тут відбувається, пишуть таке – тоді немає сенсу. Народ, який звик бути рабами і вірити в те, що говорить телевізор, і старий президент, якого вже давно настав час замочити у формаліні – з ними немає сенсу говорити. Я хочу, щоб їм доходило дуже довго і дуже боляче. Щоб вони жили дуже довго і дуже довго страждали", - також говорила вона.

  • Були дуже токсичними: раніше Тарабарова відповіла, чому розійшлася з Дантесом.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil