RU  UA

Дізнатися

Єфросиніна розкритикувала українців, які дивляться "Слово пацана" та слухають російську музику

Знаменитість не стала стримувати емоції

Маша Єфросиніна звернулася до прихильників російського серіалу "Слово пацана", який отримав популярність в Україні попри повномасштабну війну. Нагадаємо, у числі поціновувачів ворожого контенту опинилися і українські блогери Анна Алхім та Микола Заліпуха, і за пропагування російського в нашій країні їх вже "рознесли" в мережі.

Своєю чергою Єфросиніна звернулася до українців та згадала вищезгаданих скандальних осіб в емоційному ролику. "Всім споживачам та розповсюджувачам російськомовного контенту в Україні", - написала вона в підписі до відео, яке з'явилося на її сторінці в Instagram.

Читайте на тему: Колишній продюсер "Х-Фактора" під час війни працює в Білорусі з пропутінськими артистами.

Фото: скриншот з російського серіалу "Серце пацана"

"Вкотре за ці два роки російський контент лідирує в чартах прослуховувань і переглядів серед українського населення. Мало того, останніми днями кілька українських блогерів з аудиторією, і не маленькою, обговорюють усі перипетії російськомовного серіалу "Слово пацана". Ну не дає їм спокою, що в цій зал*пі відбувається… - говорить ведуча у своєму зверненні. - Днями я розмовляла зі своєю приятелькою, мама якої залишилася жити в Маріуполі, і хочу всім, хто слухає Асті і Басту, і пропагує у своїх профілях і продовжує захищати російськомовний контент…".

Далі знаменитість запропонувала несвідомим українцям "уявити маріупольську ситуацію": коли немає доступу до медичної допомоги без російського паспорта, відбуваються постійні репресії, не залишається доступу до соцмереж. Наостанок Єфросиніна закликала співвітчизників задуматися про те, що прямо зараз, в цю хвилину, на фронті гинуть наші військові, захищаючи "ср*ки тих", хто продовжує тягнути російські стрічки в українській інформаційний простір.

"Уявіть собі маріупольську ситуацію, коли ви не можете отримати медичну допомогу, якщо у вас немає російського паспорта. Ви будете завжди під репресіями, у вас немає доступу до інстаграму, тіктоку, ви не можете рот свій відкрити, інакше вам місце у в’язниці. І все це — російською мовою. Давайте туди? За ваші ср*ки, в цю хвилину, в цю секунду гинуть українські чоловіки і жінки", - сказала Марія.

Читайте також: Не засуджую: Олексій Суханов став на захист Ольги Сумської, чия дочка в Росії мовчить про війну.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Нагадаємо, серіал "Слово пацана" розповідає про Казань в 1980-ті роки, де головні герої з прізвиськами "Єралаш", "Адідас" та "Турбо" відтворюють кримінальну та похмуру атмосферу часів Радянщини. Стрічка набула популярності в нашій країні, і це попри триваючу повномасштабну війну. Деякі користувачі мережі не реагують на хейт з цього приводу та заявляють, що "в Україні немає чогось подібного", тому вони будуть "дивитися те що їм подобається", навіть якщо до чого причетні громадяни країни-агресорки.

  • Нещодавно стало відомо, що колишній режисер "Єралашу", засуджений за педофілію, приєднався до армії російських окупантів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность