RU  UA

Дізнатися

Без макіяжу та з сивим волоссям: чесний образ 56-річної Памели Андерсон на червоній доріжці

Бажання бути натуральною у моделі з'явилося після смерті її візажистки

Памела Андерсон продовжує з'являтися на світських заходах без макіяжу. Після Паризького тижня моди свою природну красу 56-річна модель продемонструвала на церемонії нагородження лауреатів премії Fashion Awards-2023 від Британської ради моди (British Fashion Council).

На червоній доріжці в Лондоні знаменитість з'явилася у простому вбранні, зі звичайною укладкою і без декоративної косметики на обличчі. Памела постала перед фотографами у білому костюмі, що складається зі штанів і трикотажної блузи з невеликим вирізом у верхній частині. Секс-символ 90-х не стала зафарбовувати сивину, а на обличчя наносити макіяж.

Читайте також: Не впізнати без гриму: Ірину Білик розхвалили за рідкісне фото без макіяжу.

Фото: British Fashion Council

На особистій сторінці в Instagram Андерсон подякувала організаторам премії за можливість доєднатися до цьогорічної церемонії. Памела додала, що вона вручала нагороду у номінації "Лідер змін".

Фото: instagram.com/pamelaanderson

Памела Андерсон відмовилася від макіяжу у 2019 році після смерті своєї візажистки Алексіс Фогель, яка померла від раку грудей.

"Вона була найкращою. З того часу я просто відчула, що без Алексіс для мене краще взагалі не носити макіяж", - коментувала тоді модель трагічну новину.

Після "звільнення" від косметики вона також описала свій образ "вільним та веселим": "Я помітила, що всі ці люди роблять помітний макіяж. Але це так схоже на мене - йти проти правил і робити все навпаки, - також говорила акторка. - Я думаю, що всі ми починаємо мати трохи смішний вигляд, коли стаємо старшими, і коли я дивлюся в дзеркало, то сміюся, і кажу собі: Ого! Це справді я… Що зі мною відбувається? Це цікава подорож".

Фото: instagram.com/pamelaanderson

У серпні 2023 року Мадонні виповнилося 65 років: подруга співачки показала, який вигляд має її обличчя без фотошопу.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Максим Галкін відреагував на жахливий ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Максим Галкин отреагировал на обстрелы Харькова. Артист выразил соболезнования потерпевшим

Мадонна "побила горшки" з коханим після року стосунків

Мадонна разорвала отношения с молодым любимым. Причиной разрыва стал напряженный рабочий график артистки

Український комік Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, вийшов на зв’язок

Военный Виктор Розовый, который получил тяжелое ранение на фронте, показал свежее фото. Мужчина в колесном кресле прогуливался вместе со своей женой