RU  UA

Дізнатися

Вагітна Лілія Ребрик розповіла, коли має народитися її третя дитина

Сім'я знаменитості чекає на поповнення

Українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик вагітна третьою дитиною. 42-річна знаменитість вже розповіла, хто в неї народиться, де народжуватиме: в Україні чи за кордоном, а тепер назвала місяць пологів.

В інтерв'ю OBOZ.UA майбутня багатодітна мама зізналася, що їхня третя з чоловіком, хореографом Андрієм Диким, дівчинка має з'явитися на світ у березні 2024 року. Сім'я активно готується до народження ще однієї дитини та облаштовує свій новий будинок під Києвом.

Читайте також: Лілія Ребрик відповіла на закиди, що третя дитина допоможе її чоловікові відкосити від армії.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Ми підібрали вже все найнеобхідніше для малечі, але ще нічого не купували. Ремонт у будинку відновили, але до народження нашої дівчинки в березні ми точно не встигнемо туди заїхати. Малеча буде з нами в спальні, а коли вже переїдемо – то кожна з дівчат матиме свою кімнату. До слова, через те, що ми скоро матимемо ще одну дитину, внесли корективи в планування нашого житла. І добре, що ми на якийсь час поставили на паузу внутрішні роботи, тепер маємо можливість скорегувати плани", - поділилася телеведуча.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий придбали "будинок мрії" ще до початку повномасштабної війни, і майже два роки всі внутрішні роботи стояли на паузі. Нещодавно подружжя відновили ремонт, бо "треба мріяти всупереч обставинам".

"Наразі вирішили малими кроками продовжити працювати над нашою мрією. Взагалі в будинку ще дуже багато роботи, але не опускаємо рук. Для мене – це особиста перемога, тому що, здавалося б, – не на часі, не до ремонтів. А з іншого боку: коли? Вирішила – потрошки, спокійно, коли буде можливість – робитимемо, ні – ставимо знову на паузу. Треба мріяти, всупереч обставинам", - зазначила вона.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Нині "дика сімейка" живе на дачі, яка знаходиться в Макарівському районі Київської області. До столичної квартири Лілія повертатися боїться.

"Наша квартира в Києві розташована на 22-му поверсі, і, чесно, я боюся - за дітей, за себе, за чоловіка. Мені спокійніше, коли ми живемо ближче до землі, - пояснила знаменитість. - Так, зараз доводиться раніше вставати, бо щоранку возимо дівчаток до Києва, але це теж обставини, які треба прийняти".

Лілія Ребрик із чоловіком вже виховують 11-річну Діану та 5-річну Поліну, яких, за словами зіркової мами, дуже змінила війна.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Тим часом Тимур та Інна Мірошниченко з трьома дітьми отримали премію "Сім'я року-2023".

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии