Лайм

У мережі знайшли нові докази роману розлученого Нікіти Добриніна з відомою моделлю

Шоумен не поспішає розсекречувати свою нову кохану

Нікіта Добринін оприлюднив у мережі спільне фото з дівчиною, що призвело до нових чуток про його особисте життя. Чоловіка знову запідозрили у романі з відомою моделлю Чарою Хорив, як і минулого разу.

На знімку, який шоумен опублікував в Instagram, можна побачити, що він сходив разом із таємничою незнайомкою до закладу на обід. У підписі до кадру він залишив слово "чітміл" (планове порушення дієти). На тлі страви та телефону можна побачити жіночу руку у чорній шкіряній куртці та світлі пасма дівчини.

Читайте також: Без тилу немає фронту: Нікіта Добринін розповів, чому після служби в теробороні не пішов воювати.

Фото: instagram.com/nikitadobrynin

Користувачі мережі почали пропускати, що компанію Добриніну за обідом склала саме Хорив, оскільки у неї є подібна куртка, а також співпадає колір волосся на опублікованому Нікітою фото. Крім того, дівчина має чохол із зображенням кішки - такої ж породи у неї є домашній улюбленець.

Фото: instagram.com/charakhoriv

Фото: instagram.com/charakhoriv

Вперше про можливий роман Добриніна та Хорив заговорили після того, як вони разом відвідали церемонію вручення музичної премії Muzvar Awards 2023. Тоді Нікіта та Чара навіть позували на хіднику для фотографів. Чоловік постав у чорному вбранні, тоді як його супутниця була в білому костюмі, чорному топі, з маленькою чорною сумочкою та на підборах.

Читайте на тему: Найкраща мама для нашого сина: Добринін висловився про стосунки з Квітковою після розлучення.

Фото: muzvar.com.ua

Також можна помітити, що ведучий часто коментує дописи моделі, а також лайкає їх, що ще більше розпалює цікавість користувачів та дає їм привід робити власні твердження щодо його можливих нових стосунків.

Фото: instagram.com/charakhoriv

Нагадаємо, нещодавно ведучий та шоумен розлучився з блогеркою Дашею Квітковою, з якою виховує сина Лева. У свіжому інтерв'ю чоловік зізнався, що наразі вже не самотній, а також розповів, що розірвав церковний шлюб зі своєю колишньою обраницею. Тим часом Квіткова не поспішає розкривати деталі свого особистого життя та майже не висловлюється на цю тему.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування