Лайм

Без будь-яких пігулок: Вікторія Варлей розповіла, як їй вдалося завагітніти у 39 років

Акторка чекає на первістка

Сучасні українські жінки все частіше відкладають материнство на більш пізній термін, і знаменитості – не виняток. Співачка Наталка Карпа народила первістка у 38 років, а нещодавно про вагітність у 39 оголосила акторка Вікторія Варлей.

Цій темі учасниця шоу "Холостяк-12" присвятила допис в Instagram, щоби підтримати дівчат, яких її вагітність надихнула та довести, що бути мамою можна у будь-якому віці.

Читайте також: Топлес і в шапочці для плавання: Вікторія Варлей з "Холостяка" прикрасила обкладинку Playboy.

Фото: instagram.com/viktoriavarley

Вікторія зізналася, що в її житті був вимушений аборт через недбальство лікаря. Через втрату дитини вона відклала материнство на "третій план" і зайнялася іншими сферами свого життя. Докладніше про цей період акторка розповідала в інтерв'ю Анні Оліцькій.

"Вперше я серйозно замислилась над цим тільки під час повномасштабного вторгнення, і в мене виникла думка "невже я проживу все життя без дитини?!", - продовжила вона. - Насправді я була щасливою у своїх стосунках з чоловіком, тому що я нарешті зустріла свою людину, я вперше зупинилась кудись бігти, щось доводити і мене абсолютно все влаштовувало, я думаю, що саме тому Всесвіт вирішив: "вона готова!" і щоб подвоїти наше щастя подарував нам нашу дитинку".

Вікторія закликає дівчат не обмежувати свої думки, адже ніщо не може бути на заваді вагітності.

"Я завагітніла без будь-яких пігулок, гормонів, ноу-хау і диханням матки, я навіть до лікаря не зверталась, все сталося само собою, так у 39 і для всього свій час!", - наголосила вона.

Фото: instagram.com/alinaoblog_beauty

Вікторія Варлей заміжня за американцем російського походження Петром Камболіною. Коханому акторки 48 років, він підтримує Україну і з Росією чоловіка нічого не пов'язує.

"Він дуже класна людина, від початку підтримував Україну. Це не "руський руський". Це людина, яка виросла тут в Америці, приїхала сюди ще дитиною і тут навчалася в школі. Я ніколи не думала, що він рашист. У нього навіть немає російського паспорта, у нього нічого немає в Росії, - розповідала Варлей. - Я ставлюся позитивно до засудження росіян. Я їх усіх ненавиджу, бажаю їм пережити все, що переживає кожен українець".

Фото: instagram.com/viktoriavarley

Пара познайомилася у США та одружилася після участі акторки у 12 сезоні шоу "Холостяк" з Алексом Топольським. Сім'я будує побут у Майамі та готується до народження малюка. Дитина має народитися за три місяці – Вікторія Варлей на 6 місяці вагітності.

Читайте на тему: Стандартні фрази: Варлей із "Холостяка" зустріла в Маямі Регіну Тодоренко і запитала її про війну.

Фото: instagram.com/alinaoblog_beauty

Раніше 48-річна Наталія Могилевська вперше зізналася, чому не наважилася народити дитину.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування