RU  UA

Дізнатися

Актора відомого ізраїльського серіалу "Фауда" Ідана Амеді важко поранили у секторі Гази

Знаменитості уже зробили операцію

Ізраїльський актор Ідан Амеді, який знімався у популярному серіалі "Фауда", був поранений у секторі Гази, де продовжуються бойові дії. Знаменитість знаходиться у медичному центрі в Тель-Хашомері: він отримує необхідне лікування та перебуває під заспокійливими.

Про це повідомляє видання The Times of Israel. Двоюрідна сестра актора Аєлет також оприлюднила у соцмережах відповідну новину та закликала ізраїльтян молитися за одужання Ідана.

Читайте на тему: Катерину Тишкевич виписали з лікарні: акторка показала, як виглядає після важкої хвороби.

Ідан АмедіФото: instagram.com/idan_amedi

Відомо, що 35-річний виконавець та актор був поранений під час служби в резерві інженерних військ. Після травм його доправили до шпиталю і вже зробили серйозну операцію.

"Можна з обережністю сказати, що загроза життю вже позаду. Тобто люди здебільшого виживають після подібних травм", - сказав репортер місцевого каналу, який став очевидцем подій.

На минулому тижні Амеді опублікував відеозвернення, у якому звернувся до ізраїльтян з проханням припинити внутрішні конфлікти та негатив.

"Після 90 днів бойових дій ми продовжуємо знищувати ракетні установки малої дальності, місця запуску і командні пункти терористичної організації ХАМАС. Я приєднуюся до своїх братів-резервістів і звертаюся до політиків, до засобів масової інформації і до всіх: кому нічого сказати, просто закрийте свої роти. Народ Ізраїлю живе", - сказав він.

Фото: instagram.com/idan_amedi

Читайте також: Ніна Матвієнко перед смертю закликала молитися за Україну: її донька оприлюднила аудіозапис.

Ідан Амеді знімався у серіалі "Фауда", який був справжнім хітом на стрімінговій платформі Netflix. Сстрічка розповідає про групу бійців "містарвім" Шабаку, контртерористичного спецпідрозділу Армії оборони Ізраїлю, які працюють під прикриттям. Автори ідеї та сценаристи - Ліор Раз й Аві Ісахаров. Ліор Раз також зіграв роль Дорона, бійця ізраїльського контртерористичного загону, що протистоїть ХАМАСу.

Фото: wikipedia

У 2016 році "Фауда" здобув шість нагород, включно з "Найкращим драматичним серіалом" на Ізраїльській премії Академії. У грудні 2017 року The New York Times назвала серіал одним із найкращих міжнародних шоу 2017 року. Наступного року ця робота отримала 11 нагород Ізраїльської телевізійної академії: "Найкращу телевізійну драму", "Найкращого актора" Ліора Раза, а також "Найкращий сценарій" та інші категорії.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

В сети подозревают, что Дженнифер Лопес и Бен Аффлек разводятся - певица сделала неоднозначное заявление

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолий Анатолич заявил, что электронные очереди в ТЦК не работают – шоумен поделился своим опытом и выводами

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров впервые прокомментировал тему отношений с отцом, который ушел из семьи - певец пытался наладить общение с ним