RU  UA

Дізнатися

Кожен репост зберігає життя: Астаф'єва пояснила, чому важливо висвітлювати реалії війни у соцмережах

Зірка написала пост на цю тему

Нещодавно співачка, модель та ведуча Даша Астаф'єва публічно поскандалила з українкою, яка закликала не показувати реалії війни у соцмережах, аби не сіяти паніку. Пізніше знаменитість повернулася до цієї теми та знову пояснила, чому важливо нагадувати про російську агресію в нашій країні.

Відповідний пост Астаф'єва опублікувала у Instagram. У публікації вона наголосила, що, хоча це звучить із жахливо, але "світ втрачає інтерес до України", а деякі люди взагалі думають, що війна в нашій країні вже минула. Даша написала, що, звісно, "приємніше дивитися на Тейлор Свіфт чи читати про концерти Бейонсе", аніж - про геноцид українців та злочини російських загарбників. Проте, як наголосила Астаф'єва, "місія кожного українця - транслювати війну світові".

Читайте також: Буде провал на фронті: Олександр Волошин виступив проти мобілізації блогерів.

Фото: instagram.com/da_astafieva

"Варто зрозуміти просту річ: світ втрачає «інтерес» до нас. Звучить жахливо, утім так воно і є. Усі ахнули, підтримали, поспостерігали та, зрештою, пішли далі. Це не їхня війна. У нас і далі вмирають люди від рук тварин із боліт, а в них на обкладинці — Тейлор Свіфт. Деякі іноземці взагалі думають, що наша війна скінчилася, бо її перестало висвітлювати національне телебачення, а хтось просто не цікавиться нами, адже читати про концерти Бейонсе приємніше, ніж про геноцид українців, братські могили та насильство над полоненими, - написала вона. - Але — бл*дь! Нічого не скінчилося! Війна триває! Наша місія — транслювати її світу. Показувати «страшні картинки», писати про воєнні злочини росіян, поширювати історії воїнів англійською. Хто, як не ми? Кому це треба?".

Знаменитість зазначила, що "замовчування війни - справжній злочин". Вона зауважила, що чим більше людей, тим паче іноземців, будуть знати правду, тим меншою ставатиме лояльність до росіян, і більшою - підтримка до нас.

"Вважайте, кожен репост зберігає життя. Я розумію, хочеться бути радісним і зручним. Хочеться транслювати ресторани й "Бурдж Халіфа" у вогниках. Хочеться дивитися на красу й жити нею. І, мабуть, особливо цього хочеться, коли у твою хату прилітає С-300. Ти дивишся на дах у полум’ї, що завалив усе твоє життя й кота, і думаєш: "Зараз, найголовніше, це нікому не показати, аби не налякати іноземців! Репостну краще юну Джулію Робертс, аби всім було приємно". Нормально транслювати своє життя з усіма його радостями та вдачами. Джулія Робертс неперевершена в будь-якому віці. Але замовчувати війну, аби не зіпсувати свою "пінтерестну" сторінку - це нелюдське паскудство й жорстокість", - також йдеться в публікації артистки.

Фото: instagram.com/da_astafieva

Під постом колеги та шанувальники подякували зірці за чітку та свідому позицію, а також погодилися із її думками. "Я згодна на 100 відсотків. Дякую за вищесказане", "Пишаюся тобою", "Погоджуюсь та пiдтримую", "Ти у нас дуже красива. А ще абсолютно права у кожному написаному слові", - йдеться у деяких коментарях.

Читайте на тему: Маша з боліт: зірку "Величного століття" критикують за костюм з російського мультфільму.

Нагадаємо, раніше Астаф'єва присоромила українку, яка, знаходячись за кордоном, закликала не публікувати у соцмережах "страшні картинки", щоб не сіяти паніку. Цією користувачкою виявилася косметологиня на ім'я Ольга. Вона вважає, що українці, які знаходяться в рідній країні, "і так все бачать на власні очі", а ті, хто за кордоном, "лише лякаються та починають впадати в паніку, коли бачать реалії війни". Наостанок жінка заявила, що "краще від цього нікому не буде". Співачка відреагувала на подібні заяви та розкритикувала українку, опублікувавши в мережі емоційні stories.

Фото: instagram.com/stories/da_astafieva

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие