RU  UA

Дізнатися

Співачка LAMA вперше показала коханого, який молодший від неї на 18 років: фото

Почуття між закоханими тривають 8-й рік

Особисте життя української співачки LAMA (справжнє ім'я – Наталія Деньків) довгий час було загадкою. Нещодавно 48-річна виконавиця вперше зізналася, чому вирішила не народжувати дітей, а тепер розповіла про коханого чоловіка та показала фото з ним. Її обранця звуть Роман і він молодший за неї на 18 років.

В інтерв'ю Viva! артистка поділилася, що її коханий, якого вона називає "спорідненою душею", родом з Херсонської області. Вони познайомилися близько восьми років тому і з того часу не розлучаються. На момент знайомства хлопець не знав, що Наталя – відома співачка.

Читайте також: Надія Матвєєва розповіла про можливість шлюбу зі своїм молодшим на 20 років коханим.

Фото: instagram.com/lamaukraine

"Ми познайомились з Ромою під час мого відпочинку на півдні України, в Херсонській області, звідки, до речі, він родом. Це було влітку 2016 року, я пила каву на березі моря, а кава не зовсім звичайна, мені привезла її подруга з Канади, вона була з ваніллю та горіхом. Він сидів поруч і, можна сказати, прийшов на цей аромат, а вже на фоні кави у нас завʼязалася розмова. Ми спілкувалися днями й ночами, таке відчуття, що ніби були знайомі купу років. Виявилось, що у нас багато спільних тем, наші тати померли в один рік. Просвітницькі теми та духовні практики — це все стало нашою спільною стихією. Можна сказати, він мене згармоніював", - розповіла LAMA.

За словами співачки, хоча Роману й 30 років, на свій вік він дуже розумний та зрілий.

"Він глибоко духовний, врівноважений та стабільний. Мужній і зі стержнем як справжній чоловік. Сімейний у повному розумінні та аспектах цього слова, все показує ділом, а не словом. Його зовнішність - це окрема тема. Звісно, що вона мені подобається, він нагадує мені ангела. Таке враження, що в моє життя він прийшов як ангел-охоронець в людській подобі", - описала Наталя свого обранця.

Фото: пресслужба LAMA

Щодо великої різниці у віці, то LAMA каже, що вона не відчувається взагалі. За словами співачки, на духовному рівні вони з Романом знаходяться в одній віковій категорії.

"Насправді дуже важко знайти собі другу половинку, щоб був такий тандем, у якому ти повністю можеш розділити своє життя, погляди та принципи. Коли складаються всі пазли, наприклад, відношення до життя, релігії, навіть побутові моменти, виходить чудова сім’я. Ще раджу всім: головне — все обговорювати, не таїти в собі, навіть дрібниці, щоб потім це все не накатувалось у сніжний ком і в один момент не призвело до розставання. Тому ніякої різниці не відчувається і ситуацій таких не трапляється", - сказала вона.

Читайте також: 48-річна Наталія Могилевська вперше зізналася, чому не наважилася народити дитину.

Пара має багато спільних інтересів та сімейних цінностей. Закохані живуть у передмісті Києва у лісовій місцевості, оскільки обоє не люблять міської метушні.

Фото: instagram.com/lamaukraine

"Нам подобається дивитись разом фільми, ми завжди маємо свої ритуали, наприклад, ранішня кава, нам подобається Різдво, Новий рік - це наші спільні свята, які ми дуже любимо і завжди чекаємо. Ми разом прикрашаємо вдома ялинку, у нас квартира сяє, як новорічний подарунковий магазин", - поділилася виконавиця.

Ще пару об'єднують собаки, яких LAMA називає "дітьми". Також Наталя і Роман люблять разом читати книги про розвиток людини та її внутрішній світ. Так вони, за словами знаменитості, формують свій спільний орієнтир на майбутнє і від того стають ще щасливішими.

Фото: instagram.com/lamaukraine

Домашні обов'язки закохані ділять на двох, а усі фінансові питання закриває чоловік.

"Звісно, що я маю і свої гроші, здебільшого витрачаючи їх на себе, бо всі побутові питання закриває Рома. У нас немає спільного бюджету: захотіла я купити щось додому - купила, захотів він - теж купив. Звісно, що подарунки одне одному ми даруємо кожен за свої кошти й без закладеного на це бюджету", - розповіла зірка.

Фото: пресслужба LAMA

Раніше Надія Матвєєва поділилася, як береже кохання у стосунках з чоловіком, який на 20 років молодший.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии