Лайм

Після скандальної "голої вечірки" Діма Білан поїхав піаритися в окуповані міста України

Путініст влаштував показуху для росіян

Російський співак Діма Білан, який відкрито підтримує війну в Україні та злочини армії РФ, приїхав в окуповані росіянами українські міста. Там він відвідав лікарню і притулок для тварин. Путініст, ймовірно, таким чином вирішив "відмити" своє ім'я та довести злочинній владі своєї країни свій "патріотизм" після скандальної "голої вечірки" Насті Івлєєвої.

Як пишуть пропагандистські ЗМІ та паблики, співак-рашист із "гуманітарною допомогою" навідався до Донецька і Горлівки. Білан відвідав дитяче відділення травматології у донецькій лікарні, де демонстративно вручив пацієнтам подарунки та пообіцяв виділити кошти на лікування. Вся ця показуха відбувалася під прицілом камери.

Читайте також: Кадиров вигадав покарання для російських зірок, які брали участь у "голій вечірці" Івлєєвої.

Фото: instagram.com/i_am_swet_lanna

Притулку для тварин у Донецьку пропагандист подарував пральні машини, холодильник, морозильну камеру та зробив фінансову пожертву, а дитячому соціальному центру у Горлівці передав кондиціонери.

Фото: instagram.com/pif_dn

Також під час своєї поїздки на окупований Донбас Білан поспілкувався з російськими окупантами. Поїхав путініст із так званої ДНР не з порожніми руками. Росіяни пишуть, що з котячого притулку в Макіївці співак узяв собі додому до Москви кота на прізвисько "Шахтар".

Нагадаємо, 20 грудня 2023 року блогерка і колишня ведуча "Орла та Решки" Настя Івлєєва влаштувала в Москві "голу вечірку" за участю зірок-рашистів: Діми Білана, Філіпа Кіркорова, Миколи Баскова та зрадниць України Лоліти і Анни Асті.

Читайте також: Зайшов не в ті двері: Полякова потролила путініста Кіркорова, який виправдовується за "голу вечірку".

Після чого кар'єра учасників та організаторів скандального заходу опинилася під загрозою: їх вирізають з ефірів, скасовують концерти, розривають рекламні контракти.

Путіністи злякалися, що можуть залишитися без заробітку в країні-агресорці і почали масово записувати вибачення та жалюгідні виправдання. А Білан вирішив ще й відвідати окуповані РФ міста в Україні, щоби показати свою любов до терористичної батьківщини.

Фото: instagram.com/star_novosty

Тим часом, зрадниця Анна Асті в РФ поплатилася за участь у "голій вечірці".

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil