Лайм

Досі офіційно у шлюбі: Аліна Шаманська розповіла про розлучення з Ханумаком

Проблемы в отношениях длились годами

У січні 2023 року блогерка Аліна Шаманська оголосила про розлучення з актором та режисером Русланом Ханумаком після 5 років шлюбу. За її словами, останньою краплею стали розваги чоловіка зі скандальною Анною Алхім.

Примітно, що сам Ханумак із претензіями дружини не погодився, і їхні версії розставання почали розходитися. Актор стверджував, що вони з Аліною розірвали стосунки ще до війни. "Ми жили вже окремо. Те, що про це ми не говорили публічно - насамперед наші з нею справи", - говорив він.

Читайте також: Мені не місце у музиці: Ханумак завершив кар'єру співака після скандалу з піснею "Дика Дичка".

Фото: instagram.com/shamankaa

У новому інтерв'ю YouTube-проекту "Розмова" Шаманська заявила, що вони з Ханумаком все ще офіційно одружені, а також розповіла, як розпався їхній шлюб. За словами блогерки, у травні 2022 року вони переїхали з Європи до США як сім'я, хоча проблеми у взаєминах мали не перший рік.

"Розкол стався раніше, але його не можна назвати повноцінним. Думати, що це не моя людина, я почала десь на 5 місяці вагітності [у 2017 році]. Це були дзвіночки, а потім було багато різних ситуацій. Замислюватися про розрив стосунків і розлучення я почала за 2 роки до війни, серйозніше - за рік до війни. Стосунки були не найкращі, але я намагалася їх налагодити, працювала з психологом, шукала в собі причини, намагалася в собі щось змінити, - зізналася Шаманська. - Сім'я для мене - на першому місці. Для мене смерть сім'ї і розлучення - найстрашніше. Мені важко уявити, пережити це. У мене є дитина і я мріяла, щоб вона жила в повноцінній сім'ї. Мені страшно уявити, що цього не буде, я і досі це не прийняла".

Читайте також: Повне дно: Руслан Ханумак висловився про таролога, яка підтвердила його подружню зраду.

Фото: instagram.com/shamankaa

У період війни, коли родина з дитиною виїхала з України, між ними траплялися серйозні конфлікти.

"Ми розходилися, якось уночі я їхала від Руслана з сумками та Артуром, говорила, що ось це вже точно кінець. Через 2 тижні мене повертали, казали: "Давай ще спробуємо, все буде добре". Кілька разів таке було і в Америці, але ми жили разом, - говорить блогерка. - Ще на Новий рік-2023 ми зідзвонювалися по відео і звучали слова "Я тебе люблю"".

Озвучувати конкретну причину розлучення з Ханумаком Аліна Шаманська поки не готова - з поваги до колишнього чоловіка, якого випадково зустріла під час приїзду до Києва. Побачивши, в якому він стані, жінка вирішила почекати з відвертими зізнаннями.

"Коли я сиділа в Америці, мені здавалося, що я розповім про все на інтерв'ю. Але потім, коли я випадково зустріла Руслана, я побачила його, відчула його стан і подумала, що не буду. Я не хочу його добивати ще сильніше. Він зараз переживає дуже складний період у житті. Напевно, найважчий. Я досі вважаю його рідною людиною, він батько мого сина. Ми досі в офіційному шлюбі. Поки я з ним у шлюбі, жодних подробиць не буде, - заявила вона. - В якихось моментах він заслуговує на те, щоб я розповіла все, що трапилося "за кадром". Але не зараз. І він, і вся його рідня повинні бути мені дуже вдячні, що я тримаю таку позицію і поки що мовчу".

Фото: instagram.com/shamankaa

Тим часом чоловік Брітні Спірс заявив, що вона зраджувала і била його: Сем Асгарі вимагає грошей.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За кілька годин до старту фіналу "Євробачення 2024" букмекери оновили свої прогнози на переможця - яке місце віддають Україні

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо

Представника Нідерландів Йоста Кляйна дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу