Лайм

Не друзі: Даша Квіткова розповіла, як спілкується з колишнім чоловіком Нікітою Добриніним

Дівчина вже рік у статусі холостячки

Даша Квіткова і Нікіта Добринін - колишнє подружжя, яке виховує маленького сина Лева. Зірка соцмереж розсекретила, які має стосунки із шоуменом після розставання, про яке вони оголосили у січні минулого року.

Тему відносин із Нікітою та виховання дитини дівчина прокоментувала в інтерв’ю виданню INSIDER.UA. Зокрема, знаменита мама сказала, що підтримує із Добриніним хороші стосунки, але їхні розмови стосуються лише батьківства. Дружнього спілкування між ексзакоханими немає, хоча разом вони можуть проводити сімейні свята.

Читайте також: Аліментів немає: Аліна Шаманська заявила, що Руслан Ханумак фінансово не допомагає їхньому синові.

Даша Квіткова з сином ЛевомФото: instagram.com/kvittkova

"З Нікітою ми у добрих стосунках, адже ми обидвоє – батьки нашого синочка. Ми не спілкуємося на теми, які виходять за рамки батьківства, не радимося з особистих питань, не спілкуємося як друзі. Але ми зберегли наші стосунки на рівні хороших тата-мами Лева, що дуже важливо, - каже Даша. - Звичайно, ми можемо сімейно провести разом час, відсвяткувати Новий рік, щоб показати Левчику, що його батьки у злагоді між собою. Кожен із нас пішов будувати своє власне життя, але ми не забуваємо про спільну дитину".

Крім того, блогерка зауважила що вони не роділяють батьківські обов'язки. Головне для них - щоб Лев почував себе комфортно та не мав браку батьківської любові з обох сторін.

"У нашому батьківстві немає конкретного розподілення обов’язків. Ми домовляємось так, щоби для синочка було комфортно. Ми не граємося в хорошого та поганого поліцейських. Мені пощастило, адже в нас із Нікітою однакові погляди на виховання", - говорить блогерка.

Також раніше переможниця "Холостяка" говорила, що з Нікітою вони забезпечують дитину порівну, аліментів в їхньому випадку немає. "У нас 50 на 50. Все порівну. У нас немає аліментів. Я і Нікіта однаково забезпечуємо нашого сина", - казала Квіткова в рамках програми "33 питання".

Читайте на тему: Знову бачу її тією: Олександр Волошин заговорив про почуття до колишньої дружини Анни Трінчер.

напередодні розлучення колишні закохані повінчалисяФото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, колишня пара познайомилася на шоу в "Холостяк" у 2019 році. У травні наступного року Даша і Нікіта зіграли весілля та купили будинок під Києвом, а також квартиру у столиці. У липні 2021 року у них народився син Лев. У січні 2023 року ексзакохані повідомили про розставання через велику кількість "прихованих проблем та конфліктів". Офіційно їх розлучили у червні.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування