Лайм

Блогерка Пренткович та її чоловік виправдалися після скандалу з "волонтерським" виїздом на Мальдіви

Користувачі мережі вже відреагували на публікацію

Таня Пренткович та її обранець Андрій Гонковський зробили нову заяву щодо відпочинку на Мальдівах. Вони опублікували у соцмережах спільний пост, у якому вибачилися за скандальний вчинок, заявивши, що "не усвідомлювали наслідків".

Відповідна публікація з'явилася на сторінках Пренткович та Гонковського в Instagram. У дописі вони пишуть, що "у житті є імпульсивні та необдумані рішення", а також, що вони "повністю розуміють свою помилку та усвідомлюють масштаб проблеми".

Читайте також: Треба до психолога: Цимбалюк звернувся до українців, які критикують зірок за відпочинок під час війни.

Пренткович і Гонковський зробили спільну заявуФото: instagram.com/tanyaprentkovych

"У житті є імпульсивні та необдумані рішення. Коли в нас, через зміщення дати події у Варшаві, зʼявилась можливість провести тиждень разом з дітьми і сімʼєю, ми нею скористалися… На жаль, ми не усвідомлювали наслідків цих дій", - йдеться у пості.

Тетяна та Андрій запевнили, що зробили висновки зі скандалу, а також додали, що і надалі будуть допомагати рідній країні та підтримувати своїми зусиллями.

"Нам дуже прикро, що наш вчинок змусив думати погано про волонтерів та бізнеси, які постійно роблять багато для допомоги країні і за необхідності виїжджають закордон! Наш вчинок - це лише наша відповідальність, і ми ні в якому разі не бажали комусь нашкодити, - пишуть вони. - Висновки зроблено! Ми робили і продовжуємо робити все, що від нас залежить для допомоги та підтримки нашої країни".

Вибачення пари викликало бурхливу реакцію у коментарях. Більшість користувачів мережі відверто пишуть, що розчарувалися у Пренткович та її обранцеві. Окрім того, деякі припустили, що із подібними вибаченнями зірки соцемереж поспішили лише через те, що у суспільстві почався активний розголос скандальної поїздки на Мальдіви, і бренди почали відмовлятися від співпраці з блогеркою. Коментарі юзерів ви можете побачити нижче:

Читайте на тему: Буде провал на фронті: Олександр Волошин виступив проти мобілізації блогерів.

Фото: instagram.com/tanyaprentkovych

Фото: instagram.com/tanyaprentkovych

Фото: instagram.com/tanyaprentkovych

Фото: instagram.com/tanyaprentkovych

Фото: instagram.com/tanyaprentkovych

Фото: instagram.com/tanyaprentkovych

Фото: instagram.com/tanyaprentkovych

Нагадаємо, спершу Пренткович заступилася за свого цивільного чоловіка Андрія Гонковського, і в особистій переписці з однією з користувачок виправдалася, що "люди забули все хороше, що зробила їхня родина". Також тоді вона запевнила, що її коханий не порушував закон і перетнув кордон України на законних підставах:

"Його б не випустили за кордон, якби він не зробив стільки хороших справ. Ви знаєте, що ви'їзд зараз складний. І власне всі документи про куплені авто, автобуси тощо з власних грошей дають змогу перетинати кордон. Бо це і називається волонтер".

скандал виник, коли у мережі оприлюднили фото пари з відпочинкуФото: Instamania

Гонковський, як відомо, виїхав до Польщі по дозволу волонтера, де у нього були заплановані благодійні заходи. Пізніше у соцмережах він заявив, що дати подій змістилися, і в нього з'явилося кілька вільних днів. Саме тому він вирішив приїхати на Мальдіви до своєї обраниці, аби побути поруч. Після хвилі критики на свою адресу чоловік зауважив, що, "можливо, цей вчинок був необдуманим та помилковим".

Також з Пренткович на відпочинку була блогерка Аліна Френдій. У мережі почали припускати, що її чоловік Петро Заставний також був на Мальдівах разом з ними. Він відреагував на звинувачення на свою адресу та зробив заяву в Instagram.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків