Лайм

Зазнав стресу: кіт Степан захворів після масованого удару по Харкову

Пушистик постраждав від російського терору

Знаменитий кіт Степан з Харкова захворів після масованого ракетного удару по місту 23 січня. Пухнастий українець злякався гучних вибухів, і на тлі стресу почав погано почуватися.

На особистій сторінці в Instagram, на яку підписано 1,4 млн. користувачів з усього світу, хвостатий блогер показав фото з лікарні, куди щодня їздить на уколи. Решту лікування пухнастик отримує вдома.

Читайте також: Момент удару по Харкову: з'явилося жахливе відео з розплідника лабрадорів.

Фото: instagram.com/loveyoustepan

"Трохи захворів. Після жахливого обстрілу Харкова 23 січня, на стресі, я почав погано почуватися. Зараз все начебто добре, я під професійним наглядом найкращих лікарів. Їжджу з мамою щодня до лікарні. Сьогодні зробили 3 уколи, ще й вдома приймаю ліки", - написав Степан.

Кіт-блогер подякував усім небайдужим, хто хвилювався за його здоров'я, і запевнив, що все буде добре. Підписники Степана з різних країн залишають у коментарях безліч теплих слів із побажаннями якнайшвидшого одужання та закликами берегти себе.

Фото: instagram.com/loveyoustepan

Нагадаємо, 23 січня 2024 року Росія здійснила одну з наймасовіших атак з початку повномасштабної війни. Армія РФ випустили по Харкову понад 15 ракет різних типів. Місто було атаковане ворогом тричі. Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов повідомив 26 січня, що внаслідок російського терору загинули 11 людей, серед них 8-річна дівчинка.

Харківський кіт Степан набув популярності після кумедних відео, на яких він меланхолійно сидів за келихом алкоголю та слухав музику. Після початку повномасштабної війни пухнастик став відомим не лише в Україні, а й у всьому світі.

Читайте також: Аналізи коштують чимало: пса Патрона довелося обстежити через роботу зі шкідливими речовинами.

Фото: instagram.com/loveyoustepan

Після 24 лютого 2022 року господарка Степана з улюбленцем евакуювалася до Європи і використала зірковий статус свого кота для допомоги Україні. Вона розповідала іноземцям про російське вторгнення та збирала кошти для порятунку тварин, які постраждали від війни.

У травні 2022-го Степан отримав престижну премію блогерів World Influencers and Bloggers Awards 2022 у Каннах, а в січні 2023-го став зіркою обкладинки Times у Монако.

Фото: instagram.com/loveyoustepan

У вересні 2023-го господарка разом зі Степаном та кішкою Стефанією, яку прихистила у Монако, приїхали в Україну. Спочатку вони жили у Львові, а у березні повернулися до рідного Харкова. Там Степан зробив пропозицію "лапки і серця" Стефанії, яка молодша за нього на 13 років, і у квітні закохані отримали свідоцтво про шлюб.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

alyona alyona і Jerry Heil виступили у фіналі "Євробачення-2024": як віддати за них голос

Як представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil виступили у фіналі конкурсу 11 травня

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug