Лайм

Катерина Тишкевич розповіла, як лікарі у США допомагають їй подолати складну проблему зі здоров'ям

Зірка вийшла на зв'язок у соцмережах

Акторка Катерина Тишкевич, яку нещодавно виписали з лікарні, розповіла про своє подальше лікування. Нагадаємо, вже тривалий час вона намагається побороти сильний головний біль, і для цього консультується з лікарями різних напрямків та пробує різні методи.

Так, цього разу в Instagram-stories знаменитість поділилася, що наразі перебуває на консультації у спеціалістів з Техаського центру головного болю. Експерти помітили у дівчини проблеми з міжхребцевими дисками і порадили їй носити на шиї спеціальний бандаж, а також робити певні вправи.

Читайте також: Блогерку Сашу Бо разом із чоловіком госпіталізували в інфекційну лікарню.

Катерина ТишкевичФото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

"Я зараз співпрацюю онлайн з Техаським центром головного болю. Носити бандаж рекомендував Техаський центр головного болю. Виходячи з висновку моєї МРТ шиї, вони бачать там проблему в диску. Тому я зараз виконую спеціальні вправи та дотримуюсь деяких рекомендацій, - сказала Тишкевич.

Про сильний головний біль дівчина вперше розповіла у 2022 році. Тоді вона вийшла на зв'язок у мережі із підписниками та поділилася, що симптоми її захворювання настільки сильні, що вона не може вести повноцінний спосіб життя. Також Катерина говорила, що лікарі не можуть поставити точний діагноз та призначити потрібне лікування.

Лише згодом став відомий діагноз зірки - соматоформний головний біль, викликаний функціональною поломкою мозку. Дана хвороба з'явилася у неї через порушення біохімії у мозку внаслідок післяпологової травми. У дитинстві акторці поставили діагноз ДЦП, який не проявлявся тривалий час, і почав з'являтися лише після 20 років.

Наприкінці минулого року зірка українських серіалів та фільмів потрапила до лікарні із сепсисом та близько 10 днів пробула реанімації. Пізніше мама акторки вийшла на зв'язок та сказала, що причиною появи сепсису є інфекція в лікарні, де її донька лікувалася від головного болю.

Читайте на тему: Важкохвора Селін Діон здивувала появою на церемонії "Греммі-2024": який вигляд вона має.

Катерина Тишкевич і її чоловік Валентин ТомусякФото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

"Її госпіталізували до тієї лікарні, також в Одесі. І на третій день після встановлення катетера у Каті почала боліти рука і піднялася температура. Спочатку це не пов'язували з рукою, тому що ситуація була не сильно виражена – просто тромбофлебіт, як іноді буває після крапельниці", - казала Наталія Малащук.

Потім результати аналізів вказали на те, що у дівчини сильне запалення: почався сепсис і боротьба дівчини за життя. На щастя, через якийсь час акторці стало краще і її виписали з лікарні.

Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

  • Нещодавно Тишкевич розповіла, чи буде судитися з психіатричною лікарнею, де захворіла на сепсис.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності