Лайм

Блогерку Сашу Бо разом із чоловіком госпіталізували в інфекційну лікарню

Зірка соцмереж вийшла на зв'язок з підписниками

Саша Бо, яка нещодавно похрестила новонароджену доньку, опинилася у інфекційній лікарні. Її разом з чоловіком Платоном Тарнавським госпіталізували внаслідок гострого харчового отруєння, і у соцмережах вона детальніше розповіла про симптоми.

Зокрема, в Instagram-stories блогерка-мільйонниця повідомила, що напередодні ознаки отруєння почали проявлятися у її старших дітей, а пізніше до інфекційної лікарні потрапили і вони з обранцем. "Зараз нам вже краще, але сьогодні знову затемпературив Даня (син жінки). Дякувати Богу, у дітей все проходить легше в 10 разів. Бо отруєння лише у нас чоловіком, у дітей вірус. За ці дні схудла на 3 кг, обличчя моє жовтого кольору. Після крапельниць страшенно болить голова", - зізналася зірка соцмереж.

Читайте також: Пощастило вижити: зірка "50 відтінків сірого" ледь не помер через отруту небезпечних гусениць.

Саша Бо з чоловікомФото: instagram.com/sashaabo

Також мама трьох дітей розповіла, що у класі старшого сина майже половина дітей мають схожі симптоми: підвищену температуру, нудоту та втрату апетиту. Вона припускає, що їхня родина підхопила цей вірус і "добила" себе невдалим вибором вечері.

Крім того, блогерка поділилася, що коли їхала у лікарню, то почувала себе настільки недобре, що не могла спокійно дійти до машини:

"Сідала на землю 6 разів, бо в очах темнота, в роті пісок, а в голові вертольоти. А далі найгірше. Мене не було вдома майже 8 годин. Я навіть не думала, що все так серйозно. Вірочка (новонароджена донька зірки) була з мамою весь цей час".

Фото: instagram.com/sashaabo

Наостанок Бо звернулася до своїх підписниць-мам та висловила своє захоплення ними. Вона написала, що бути мамою важко, а особливо, коли починають хворіти діти або і вся родина. Саша зауважила, що їй пощастило у такі моменти мати поруч людей, які можуть прийти на допомогу.

Читайте на тему: Ксенія Мішина під час відпочинку на Балі потрапила під крапельницю: фото.

Фото: instagram.com/sashaabo

Нагадаємо, за Платона Тарнавського, батька своєї маленької доньки, Бо вийшла заміж у вересні 2022 року. Також вона має двох синів від попередніх стосунків - Данила та Євгена. Їх знаменитість народила, перебуваючи у шлюбі із блогером Ігорем Пустовітом. Пара зі скандалом розлучилася у 2021 році.

  • Тим часом Катерина Тишкевич розповіла, чи буде судитися з психіатричною лікарнею, де захворіла на сепсис.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків