RU  UA

Дізнатися

Учасник Twenty One Pilots в новому кліпі з'явився у бандані з українським написом: відео

Українці подякували зірці за змістовний жест

Американський дует Twenty One Pilots повідомив про вихід нового альбому у найближчому майбутньому. До нової платівки під назвою "Clancy" буде входити трек "Overcompensate", і у кліпі до цієї пісні барабанщик Джош Дан з'явився у бандані з українським написом.

Так, в опублікованому відео можна побачити, як музикант постає в аксесуарі українського виробництва. На бандані видніється напис "факелоносець". Річ артист розмістив на каптурі своєї куртки.

Читайте також: Американська співачка LP вибачилася перед українцями за відео в худі з російським триколором.

Джош ДанФото: twitter

На красномовний жест звернув увагу колишній радник президента Зеленського Ігор Новіков. Він вже прокоментував ситуацію і на своїй сторінці у соцмережі X (Twitter) написав наступне: "Величезна подяка Twenty One Pilots. На бандані Джоша українською написано "Факелоносець". Вітаємо з чудовим новим синглом!".

В коментарях під кліпом українці дякують музикантам за підтримку нашої країни та не шкодують приємних слів, вітаючи їх з прем'єрою. Кілька коментарів на цю тему можете побачити на сторінці нижче:

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Фото: YouTube

Читайте на тему: Даймо їм все, чого вони потребують: лідер U2 Боно зі сцени потужно підтримав Україну.

Вихід свіжого альбому музикантів запланований на травень. Що ж стосується композиції "Overcompensate", то вона вражає слухачів шаруванням синтезаторів, динамічним брейкбітом та альтернативним звучанням.

Twenty One Pilots вже далеко не вперше підтримують Україну. У березні 2022 року, на початку повномасштабної російсько-української війни, дует скасував виступ у Москві, який був запланований на 10 липня. Тоді в Instagram артисти зробили офіційну заяву:

“Зважаючи на трагічні події, які відбуваються зараз, ми з великим сумом повідомляємо про скасування нашого шоу в Москві. Ця новина видається незначною, враховуючи серйозність ситуації. Але мир переможе, а ми, сподіваємося, з часом зможемо відвідати вас знову. Ми підтримуємо Україну”.

Нагадаємо, Twenty One Pilots був створений у 2009 році вокалістом Тайлером Джозефом, а також Ніком Томасом та Крісом Салі (обидва пішли з гурту у 2011 році). Після відходу Ніка та Кріса до складу дуету входить Джозеф та ударник Джош Дан. Артисти виконують музику, поєднуючи різні жанри: від альтернативного хіп-хопу до поп-року, від електроніки до фанку та інших напрямків.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Украинский телеведущий Константин Грубич признался, что боится отпускать на фронт своего 27-летнего сына Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталья Могилевская показала младшую дочь Софию по случаю Дня вышиванки - что известно о девочках, которых удочерила певица

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букингемский дворец показал архивные портреты королевской семьи – на кадрах позировали Чарльз III, Елизавета II и другие