Лайм

Їй важко: племінник Ольги Сумської пояснив бурхливу реакцію акторки на його інтерв'ю про сестру в РФ

Син Наталії Сумської прокоментував гнівний допис тітки

Минулого тижня український актор В'ячеслав Хостікоєв висловився про свою двоюрідну сестру Антоніну Паперну, яка живе в Росії, будує там кар'єру і мовчить про війну в Україні. Ольга Сумська, котра неодноразово намагалася виправдати свою старшу доньку, бурхливо відреагувала на інтерв'ю племінника.

Нагадаємо, син акторів Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва в YouTube-проекті Rostyslove Production сказав, що він намагався зв'язатися з Паперною на початку повномасштабної війни, але вона не відповіла на його повідомлення.

Читайте також: Донька Ольги Сумської похвалилася зйомками у російському серіалі.

Ольга Сумська, Анатолій Хостікоєв, Антоніна Паперна, Наталія Сумська і В'ячеслав Хостікоєв Фото: Facebook

"Мені досі неприємно. Це почуття, коли летять ракети, померла бабуся, і ти пишеш своїй сестрі: "Тоня там таке відбувається! Ракета влучила в будівлю, померла бабуся. Дай відповідь, що у тебе там відбувається?" Я пишу – одне повідомлення, друге, третє, четверте. Вона подивилася, і нуль відповіді. 26-27 лютого це була остання наша комунікація", - сказав В'ячеслав.

Ведучий каналу Ростислав Калацинський в описі інтерв'ю з В'ячеславом написав: "Хостікоєв про доньку Ольги Сумської: В Москві заробляє криваві рублі, на похорон бабусі не зреагувала". Ольга Сумська дуже різко спростувала цю заяву.

"Огидна потвора! Ми ховали бабусю вчотирьох під бомбами 1 березня 2022 року. Я, Віталій, Аня і Тоня на прямому зв'язку! З родини В'ячеслава нікого не було! Для чого ви брешете?", - написала артистка у себе в "сторіз". Кого Сумська назвала "потворою", племінника чи інтерв'юера, невідомо.

Фото: instagram.com/olgasumska

В'ячеслав пояснив бурхливу реакцію своєї тітки. Він сказав, що акторка, ймовірно, не слухала всього інтерв'ю, а коментар зробила із заголовка, який її образив.

"Звичайно, для Олі цей заголовок був неприємний. Прекрасно її розумію. Їй важко. Але я ні на кого не нападав. Я її люблю і підтримую, і Тоню теж люблю. Найбільше хочу її побачити. Оля - прекрасна і талановита людина. Я її дякував за те, що саме їй вдалося поховати бабусю. Тому що ніхто не мав можливості приїхати, тому що на вулиці вбивали людей", - сказав він журналістам "ЖВЛ".

Читайте також: Не засуджую: Олексій Суханов став на захист Ольги Сумської, дочка якої в Росії мовчить про війну.

Зазначимо, що в самому інтерв'ю племінник Ольги Сумської не заперечував, що його сім'ї не було на прощанні, і говорив, що акторка все зробила для того, аби організувати похорон.

"У нас не було можливості з бабусею попрощатися, бо був розпал війни. І Оля домовилася якимось чином із кладовищем, що вдалося для бабусі знайти місце на 3-4 день війни. Вона все зробила. Коли я приїхав до Києва, я відвідав могилу", - розповідав В'ячеслав Хостікоєв.

В'ячеслав Хостікоєв Фото: instagram.com/khostikoiev

Раніше акторка Катерина Кузнєцова розповіла, чому Тоня Паперна залишається у Москві.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil