RU  UA

Дізнатися

Ніхто не хоче бути з Росією: дочка Сніжани Єгорової розповіла про родичів в окупації

Рідні по лінії мами-путіністки

Стася Ровінська, донька Сніжани Єгорової, яка прославляла Путіна після окупації Донецької та Луганської областей, має рідних у Новій Каховці. Місто на півдні України з 24 лютого 2022 перебуває під тимчасовою окупацією російськими військами.

В інтерв'ю Анні Олицькій телеведуча зізналася, що там живуть родичі по маминій лінії, які засуджують агресію РФ в Україні і важко переживають окупацію. Цікаво, що у Новій Каховці народилася й сама Єгорова, ось тільки вона обрала зрадницьку позицію та підтримала геноцид українців.

Читайте також: Для них тато – фашист: Мухарський висловився про стосунки з дітьми від Сніжани Єгорової.

Донька Сніжани Єгорової Фото: instagram.com/sia_rovinska

"Більшість моїх рідних з маминого боку перебувають зараз в окупації. У Каховці - там, де народилася моя бабуся та моя мама, - поділилася вона. - Це все дуже складно. Вони у віці. З ними рідко є зв'язок. Вони не підтримують російську агресію. Ніхто не хоче бути з Росією. Це пропаганда, якщо хтось так вважає. Може там є такі, але точно не мої рідні. Це сестри моєї бабусі, мої двоюрідні бабусі, мої троюрідні брати, сестри. Багато моїх рідних прямо там. [Мама], звичайно, знає, вони не спілкуються".

Стася з чоловіком та трьома дітьми живе в Америці, куди сім'я переїхала з початком повномасштабної війни. Ведуча зі сльозами на очах сказала, що дуже сумує за рідними та хотіла б з ними побачитися. В Україні у Ровінської залишилися бабуся і тато, український режисер Семен Горов.

Стася Ровінська з чоловіком та дітьми Фото: instagram.com/sia_rovinska

Із мамою-путіністкою Стася Ровінська розірвала стосунки ще до початку повномасштабного російського вторгнення. Сніжана Єгорова завжди мала проросійську позицію та яро підтримувала Путіна.

"Перестала з нею повністю спілкуватися за рік до війни. Просто не говорила про це. Це тяглося все моє життя. Просто знайшла нарешті в собі сили це припинити", - розповідала українська телеведуча та акторка.

Стася Ровінська з матір'ю Фото: karavan.ua

Раніше колишній чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов висловився про її зрадницьку позицію.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

68-річна Кріс Дженнер повідомила, що у неї виявили онкологічне захворювання: відео

Крис Дженнер рассказала, что у нее диагностировали раковую опухоль - об этом звезда сообщила в трейлере к 5 сезону Семейство Кардашьян

Де дивитися другий півфінал "Євробачення-2024": які країни виступатимуть

Когда начинается второй полуфинал "Евровидения-2024" и где смотреть трансляцию шоу онлайн в Украине

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей