RU  UA

Дізнатися

На конкурсі "Міс Світу" обрали переможницю: фото королеви краси

Корону завоювала Чехія

9 березня в Індії пройшов фінал конкурсу "Міс Світу", переможницею якого стала Крістіна Пишкова з Чехії. Вона обійшла 111 конкуренток з інших країн під час фітнес-конкурсу, конкурсу талантів, публічних виступів та інших змагань.

"Міс Світу" стала Крістіна Пишкова із Чехії Фото: https://www.instagram.com/missworld/

У класичному раунді питань та відповідей на "Міс Світу" змагалися 8 фіналісток, вони розглядали теми, які обговорювалися на останньому саміті G20. На прохання пролити світло на проблему, що впливає безпосередньо на жіноче здоров'я, 23-річна Пишкова розповіла про подолання стигми та сорому, пов'язаних із менструацією, заявивши, що "бути жінкою – це дар" і що менструації не повинні бути забороненою темою.

Читайте також: Після скандалу на "Міс Європи" стало відомо, що Росію не допустили до конкурсу "Міс Світу".

Фото: https://www.instagram.com/missworld/

Крістіна Пишкова – студентка юридичного факультету та модель. Слідом за нею найвищі місця в конкурсі зайняли Ясмін Зейтун з Лівану, Аче Абрахамсу з Тринідаду і Тобаго та Лесего Чомбо з Ботсвани.

Фото: https://www.instagram.com/missworld/

Крім отримання двох ступенів у галузі права та ділового адміністрування, Крістіна Пшикова також працює моделлю. Вона є засновницею благодійного фонду, а головна її гордість – відкриття англійської школи для дітей із малозабезпечених сімей у Танзанії, де вона також працювала волонтеркою. Їй подобається грати на флейті та скрипці, вона пристрасно захоплюється музикою та мистецтвом.

Фото: https://www.instagram.com/missworld/

Що стосується 19-річної Софії Шамії, яка представляла Україну на "Міс Світу", то їй не вдалося потрапити до фіналу конкурсу. Проте Україна потрапила до топ-40 учасниць, а також до топ-10 благодійних проектів "Міс Світу" (нагадаємо, що Софія Шамія представляла відео з українськими дітьми, які постраждали від російської агресії).

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекеры обновили свои ставки на победителя "Евровидения-2024" - перво место занимает Хорватия, Украина - четвертое

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представитель Финляндии Windows95man показал эпатажный номер в первом полуфинале "Евровидения-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil получила травму во время выступления на Евровидении-2024 – певица вышла на связь в соцсетях и рассказала о своем самочувствии