Лайм

Конфуз на сцені: у Емми Стоун під час вручення "Оскара" тріснула сукня

Зірка прокоментувала цю ситуацію

Американська акторка Емма Стоун - одна з володарок премії цьогорічного "Оскара". Однак під час проведення масштабної церемонії з нею трапився конфуз, пов'язаний із сукнею.

Коли знаменитість вийшла забрати заслужену нагороду за найкращу жіночу роль у фільмі "Бідолашні створіння", то вишукана біла сукня підвела її та розійшлася. Про це стало відомо після того, як вона піднялася на сцену, взяла до рук нагороду та сказала свою промову. Коли ж зірка поверталася назад, то, ледь стримуючи сльози, трималася за блискавку вбрання, яке тріснуло по швах.

Читайте також: На сцену "Оскара-2024" для вручення нагороди вийшов повністю оголений актор: фото.

сукня Стоун розійшлася по швахФото: Getty Images

Стоун вважає, що неприємна ситуація сталася внаслідок виступу актора Раяна Гослінга, який в образі Кена напередодні оголошення її ім'я виконав пісню із фільму "Барбі" "I Am Just Ken". Він так запалив на сцені церемонії, що присутні не могли втриматися та почали танцювати під запальний хіт. Цю ситуацію Емма пояснила детальніше:

"О Боже, моя сукня порвалася. Думаю, що це відбулося під час виконання пісні “I'm just Can”, я впевнена в цьому. Я дуже схвильована. Мій голос теж трохи зник. Всі жінки, номіновані в цій категорії, ви чудові. Сандра, Аннетт, Кері, Лілі, я розділяю це з вами. Я пишаюся вами, така честь працювати разом, і я сподіваюся, що ми продовжимо".

"Не знаю, що я кажу! Сьогодні я панікую, як ви бачите. Я знала, що щось таке може статися, і Йоргос казав мені: "Будь-ласка, не хвилюйся". І він був правий, бо цей "Оскар" - не про мене, це про команду, яка зібралася разом, щоб зробити щось більше, ніж кожна окрема частина фільму. І це найкраще у створенні фільмів, - також продовжила вона. - Ми в цьому разом, і я дуже пишаюся тим, що можу розділити перемогу з кожним членом знімальної групи. Йоргос, дякую за цей подарунок - персонажа Белли Бакстер. Я завжди буду вдячна тобі, як і всім членам команди. Ще я хочу подякувати своїй родині, моїй мамі, брату Спенсеру, моєму чоловікові Дейву - я кохаю тебе! А ще, найголовніше, моїй донечці, якій буде 3 роки через 3 дні. Моя любов до тебе більша за ціле небо, моя дівчинко! Дякую дуже, і не дивіться на мою сукню!".

Читайте на тему: Модний "Оскар-2024": найкращі вбрання зірок на церемонії нагородження кінопремії.

Вже після нагородження зірка таки знайшла вихід із ситуації та перевдягнулася у більш зручну і вільну сукню. Це вона зробила для проведення афтер-паті "Оскара" - традиційної щорічної вечірки Venity Fair. Так, з опублікованих в мережі фото можна побачити, що акторка обрала сріблясте вбрання більш вільного крою, яке по всій довжині було декороване паєтками та блискітками, а також мало асиметричний виріз в зоні ніг.

акторка перевдягнулася для вечірки, яка проходила після офіційної церемонії нагородженняФото: Getty Images

Нагадаємо, церемонія вручення найголовнішої кінопремії у світі кіно "Оскар" відбулася у Лос-Анджелесі у ніч проти 11 березня. На події перемогу вперше за всю історію здобув фільм із України - документальна стрічка Мстислава Чернова "20 днів у Маріуполі". Що відомо про українського режисера і як відреагувала на цю нагороду пані Олена Зеленська - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита