Лайм

На вечірці після "Оскару" зірки засвітилися у прозорих сукнях і без білизни: фото

Селебріті вирішили не відмовляти собі в розкутості

Світові знаменитості вражали яскравими вбраннями не лише на церемонії нагородження "Оскару-2024", а також і на вечірці Vanity Fair, яка проводиться після офіційної частини. Так, чимало зірок, серед яких Ратаковскі, Джоді Тернер Сміт та інші, підібрали особливо відверті образи. Далі theLime розповість про тих, хто наважився засвітитися на хіднику у напівпрозорих відкритих сукнях або навіть без білизни.

Читайте також: На сцену "Оскара-2024" для вручення нагороди вийшов повністю оголений актор: фото.

кінопремія "Оскар-2024" відбулася у Лос-Анджелесі у ніч проти 11 березняФото: Getty Images

Емілі Ратаковскі з'явилася на вечірці у білій довгій сукні, яка мала виріз на спині та ледь прикривала груди. Особливо помітним цей ефект був тоді, коли модель поверталася спиною до фотографів. Сміливий аутфіт зірка завершила об'ємно укладеним волоссям, вечірнім макіяжем та взуттям на підборах, підібраним в тон до сукні.

Емілі РатаковскіФото: Getty Images

Англійська акторка Флоренс П’ю також вирішила продемонструвати присутнім свої форми. Зокрема, вона обрала напівпрозорий молочний аутфіт з додаванням елементів мережива, який відкривав груди та ноги. Одяг також мав пишну сукню-спідницю позаду, яка додавала образу ще більшої вишуканості.

Флоренс П'юФото: Getty Images

Американська авторка-виконавиця Вікторія Моне з'явилася на заході у чорній сукні, яка мала напівпрозору тканину та оригінальну вставку у верхній частині. Низ вбрання складався з приталеної довгої спідниці з додаванням малюнку по всій довжині. Особливий акцент у образі, як можна помітити, саме на зоні декольте, яка прикрита напівпрозорим аксесуаром.

Вікторія МонеФото: Getty Images

Бразильська виконавиця Анітта також привернула до себе купу поглядів, оскільки прийшла на вечірку у напівпрозорому вбранні, яке відкривало груди та повністю оголювало фігуру. Вона додала лише чорні стрінги та взуття на підборах, а також не забула про аксесуари.

АннітаФото: Getty Images

Читайте на тему: Український бренд показав знаковий елемент костюму режисера "20 днів у Маріуполі" на "Оскарі": фото.

Акторка Габріель Юніон обрала для заходу сукню, яка складалася з паєток та блискіток по всій довжині, а також спокусливо відривала зону грудей, спина залишалася оголеною. Сміливий образ зірка завершила зібраним у пучок волоссям, масивними браслетами на руках, кільцями та святковим макіяжем.

Габріель ЮніонФото: Getty Images

Британська акторка Джоді Тернер Сміт теж не стала відмовляти собі у підборі сміливого аутфіту. Вона відмовилася від спідньої білизни та одягла чорну сукню, яка мала глибокий помітний розріз на стегнах. Завершили аутфіт туфлі на підборах, об'ємні сережки та аксесуари на руках.

Джоді Тернер СмітФото: Getty Images

Зірка фільму "Барбі" Марго Роббі вирішила обрати корсетний комбінезон, який дозволив відкрити ноги та підкреслити зону талії. Вона доповнила вбрання золотистою накидкою, а також взуттям на підборах.

Марго РоббіФото: Getty Images

Натомість Кендалл Дженнер продемонструвала свою фігуру, підібравши чорну напівпрозору сукню, яка відкривала зону декольте та зону ніг. Насичений відтінок червоної губної помади та вдало підібрані прикраси зробили образ знаменитості ще більш зухвалим.

Кендалл ДженнерФото: Getty Images

Читайте на нашому сайті: Конфуз на сцені: у Емми Стоун під час вручення "Оскара" тріснула сукня.

Британська модель Нора Атталь - не з тих, хто соромиться демонструвати своє тіло на публіці. Вона обрала сукню з асиметричними вирізами, що ледь прикривали груди. Сміливу появу знаменитість підкреслила масивними аксесуарами, довгим розпущеним волоссям та невеликою кількістю макіяжу.

Нора АттальФото: Getty Images

Інша британська модель Адвоа Абоа теж продемонструвала зону декольте, підібравши відповідне вбрання. Сміливий виріз в зоні грудей дозволив привідкрити груди та продемонструвати форми. Завершили сміливий модний вибір насичений макіяж та туфлі, підібрані в тон до помади.

Адвоа АбоаФото: Getty Images

  • Нагадаємо, Мстислав Чернов здобув перший "Оскар" для України: що відомо про режисера "20 днів у Маріуполі".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ