Лайм

Живе в Іспанії і називає себе ухилянтом: що зараз із сином зрадниці Таїсії Повалій

Денис Повалій вважає війну "СВО"

Таїсія Повалій, якій у лютому 2024 року СБУ оголосила заочну підозру за трьома статтями, живе в Москві та прославляє воєнну агресію Росії. Тим часом її син Денис облаштував комфортне життя в Європі, називає війну "СВО", а себе - "ухилянтом".

Читайте також: Таїсія Повалій очорнила Україну на пропагандистському фестивалі в Росії.

Денис Повалій живе в Іспанії у будинку матері-путіністки Фото: instagram.com/denis.povaliy

На початку повномасштабного вторгнення Денис Повалій перебував у Москві. 24 лютого 2022 року разом із матір'ю він брав участь у записі шоу, про що сам розповів у своєму Instagram. Повалій проговорився про цинічний вчинок, коли вітав матір із днем народження.

Денис Повалій із матір'ю 24.02.2022 брав участь у записі шоу на "Першому каналі" Фото: instagram.com/denis.povaliy

"З днем народження, люба мамо. Знай, що я люблю тебе, незалежно від того, що вони говорять (і що ти робиш чи ні). За іронією долі, цей епізод булв знятий саме 24.02.2022. Дякую богу, що встиг записати гарну музику з найближчою. Я тільки сподіваюся, що краще ще попереду. Ми всі маємо молитися за мир", - написав він.

Фото: https://www.instagram.com/den_povaliy/

Коли йому зробили зауваження щодо концерту в РФ у день початку повномасштабної війни, син Повалій цинічно відповів, що "життя жорстоке, і часом доводиться приймати неприємні рішення".

Ще перебуваючи в Росії, чоловік писав, що люди з його індустрії "бажають сил своїм синам" у вбивстві українців. Також він назвав помилкою рішення українських добровольців захищати країну зі зброєю в руках.

Також читайте: Юрій Бардаш похвалився російським паспортом, отриманим після зради України.

"Я в шоці з приводу того, що відбувається. 21 століття на подвір'ї, а мир встановлюється за допомогою танків і ракетниць, - писав Повалій 1 березня 2022 року. - Ненависть множить ненависть, знищуючи нас зсередини. Давайте просто молитися і просити про мир. Постити трупи загиблих солдатів і дітей вважаю цілком доречним - до деяких не доходять масштаби трагедії. Іти ж, добровільно брати в руки автомат і стріляти по собі подібним до переможного - помилкою. Війна - абсурд, атавізм, кам'яний вік. Нам потрібен мир, друзі, а не смерть ворогам".

Пізніше 41-річний Денис Повалій заявив, що є інвалідом 2-ї групи, як і його син, тому може вільно виїжджати з України. Після цього чоловік осів в Іспанії. За словами Павла Зіброва, він разом з родиною живе у будинку своєї матері на узбережжі моря.

"В Іспанії у них є майно - гарний будинок на березі моря. Я там не був. Але знаю, тому що поряд з ними живе мій друг. Там зараз мешкає Денис", - говорив Зібров в інтерв'ю.

: https://www.instagram.com/den_povaliy/

В Іспанії син Повалій намагався знайти дистанційну роботу, пропонував свої послуги як викладач музики чи музикант. Також він просив не згадувати у коментарях його матір, яка прославляє війну. "Це зовсім окрема, її історія, і я до неї стосунку не маю", - писав він.

Напередодні нового 2024 року Денис Повалій опублікував хрест ЗСУ у своєму Instagram, а також написав пост українською мовою. Там син співачки-путіністки заявив, що Україною править "свята інквізиція", а також спробував виправдатися за те, що перебуває за кордоном і не воює за рідну країну.

Також читайте: Повалій виступила в окупованому Луганську: її представили як "народну артистку Інгушетії".

Фото: https://www.instagram.com/den_povaliy/

"Щось усередині каже мені, що я не зможу вистрілити і навіть віддати наказ це зробити. Ось ЦЕ - гріх, і нічиї землі не варті життя дітей, нехай вже дорослих... "Сцикло" - скажете ви? Зате живе сцикло, і не будуть застрелені вороги переслідувати ночами", - написав він.

Публікацію чоловік супроводив хештегом #ухилянт, посміявся з питань "чому не в окопі" та тверджень, що у нього "липовий білий квиток". Також він назвав себе українцем і "про всяк випадок" написав "слава ЗСУ".

Важливо, що війну, розв'язану Росією в Україні, Денис Повалій і досі називає "СВО". Він жодного разу відкрито не засудив агресора і навіть знайшов виправдання своєму виступу на російському каналі в день вторгнення.

Фото: https://www.instagram.com/den_povaliy/

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації