Лайм

Що відомо про стан Кейт Міддлтон після операції: в королівському палаці зробили заяву

Шанувальники запідозрили можливе погіршення стану принцеси Уельської

У січні Кейт Міддлтон зробили операцію на черевній порожнині, а згодом виписали з лікарні. Наразі ж у Кенсінгтонському палаці прокоментували стан здоров'я дружини принца Вільяма після пройденого лікування.

Висловитися про відновлення принцеси Уельської вирішили на тлі відмови принца Вільяма брати участь у панахиді за своїм хрещеним батьком, покійним королем Греції Костянтином II. Відомо, що чоловік відмовився від присутності на події, зазначивши, що "має особисті справи". Такі заяви з вуст старшого сина короля Британії налякали людей, і через це у мережі з'явилися чутки стосовно можливого погіршення стану Кейт.

Читайте також: На тлі онкологічної хвороби батька принц Гаррі відповів, чи повернеться до королівських обов'язків.

Кейт Міддлтон і принц ВільямФото: instagram.com/princeandprincessofwales

Щоб розвіяти всі сумніви та внести ясність, представники королівської родини зробили нову заяву, передає NBC News. В офіційному повідомленні палацу говориться, що Її Високість продовжує відновлення після операції і почуває себе добре: "Принцеса Уельська, яка відновлюється після операції на черевній порожнині, продовжує почуватися добре".

Про госпіталізацію Міддлтон стало відомо в середині січня. Тоді повідомлялося, що вона знаходиться в одному з лондонських медичних установ, де їй провели планову операцію на черевній порожнині. Також представники родини говорили, що відновлення займе від 10 до 14 днів, однак до своїх громадських обов'язків обраниця Вільяма повернеться лише напередодні Великодня, який у 2024 році припадає на 31 березня.

"Принцесу Уельську госпіталізували до лондонської клініки для планової операції на черевній порожнині. Операцію провели успішно, і прогнозують, що вона залишиться в лікарні від 10 до 14 днів, перш ніж повернутися додому для продовження одужання. З огляду на поточні медичні рекомендації, вона навряд чи повернеться до громадських обов'язків до Великодня", - зазначалося у заяві.

Читайте на тему: Опухлі пальці та проблеми з простатою: що відомо про здоров'я онкохворого короля Чарльза.

принцеса Уельська відновлюється після операціїФото: instagram.com/princeandprincessofwales

Представники британської монархії зауважували, що Мідлтон "цінує інтерес суспільства" до її ситуації, але сподівається, що люди "зрозуміють її прагнення" залишити будь-які подробиці стосовно свого здоров'я конфіденційними.

Занепокоєння здоров'ям принцеси Уельської також зросло на тлі інших новин про хвороби членів королівської родини Великої Британії. Так, нещодавно стало відомо, що король Чарльз ІІІ лікується від онкологічної хвороби, яку виявили на ранній стадії, а герцогиня Йоркська Сара Фергюсон, мати принцес Євгенії та Беатріс, підтвердила, що хворіє на рак шкіри. Нагадаємо, раніше жінка боролася із діагнозом рак молочної залози.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків