Лайм

Невдалий фотошоп: мережу здивувало нове фото Кейт Міддлтон після операції

Користувачі мережі поділилися своїми припущеннями

З нагоди Дня матері, який у Великій Британії цього року був 10 березня, Кейт Міддлтон поділилася у соцмережах новим сімейним знімком. Фото, на якому вона позувала з трьома дітьми, стало причиною бурхливого обговорення, адже уважні користувачі запідозрили принцесу Уельську у використанні невдалого фотошопу.

Зокрема, на кадр королівської родини звернула увагу SMMниця видання Daily Mirror Рубі Налдретт, яка у Х (Twitter) поділилася власними припущеннями. Так, вона написала у своєму пості, що для фото міг бути використаний знімок Міддлтон кількарічної давнини, а саме з фотосесії для видання Vogue, яка проходила у 2016 році. Також про це пише Page Six.

Читайте на тему: На тлі онкологічної хвороби батька принц Гаррі відповів, чи повернеться до королівських обов'язків.

свіже фото Кейт з дітьми та її обкладинка для Vogue, яка вийшла у 2016 роціФото: instagram.com/princeandprincessofwales, Vogue

"Мій аналіз цього фотознімку заключається у тому, що вони взяли її обличчя з обкладинки Vogue, яка вийшла кілька років тому, і відредагували його", - пояснює Налдретт у своєму дописі, який вже переглянули не один млн користувачів.

Для порівняння користувачка опублікувала кадр з обкладинки Vogueта нову сімейну фотографію Кейт. "Її волосся розпаливчасте та прозоре, і це особливо помітно там, де його прикривав капелюх", - зауважила вона. Тим не менше не всі юзери погодилися із подібним припущенням, а натомість поставилися до таких тверджень досить скептично.

Дружина принца Вільяма після ситуації, що сталася, вже встигла зробити коментар та заявила, що, як і багато фотографів-аніматорів, іноді "експериментує з редагуванням", і воно не завжди може бути вдалим.

"Як і багато фотографів-аматорів, я час від часу експериментую з монтажем. Я хотіла б перепросити за будь-яке замішання, викликане сімейною фотографією, якою ми поділилися вчора. Я сподіваюся, що всі, хто святкував, добре провели свято", - зазначила Кетрін у Instagram-stories.

Читайте також: Король Чарльз ІІІ показався на публіці вперше після початку лікування раку: фото.

інша деталь кадру, яка привернула увагу користувачівФото: pagesix.com

Інша деталь, яка привернула увагу користувачів, - рукав кардигана принцеси Шарлотти та частина руки Кейт. Коли вони побачили редаговане фото, то активно почали вигадувати різні теорії стосовно того, що могло статися з Кейт. Хтось вважає, що вона розлучилася з принцом Вільямом, а хтось підозрює, що у неї серйозніші проблеми зі здоров’ям, в тому числі і з психічним. Нижче ви можете побачити коментарі під дописом, які набрали сотні і тисячі лайків:

  • "Королівська сім'я не може заплатити за нормальний фотошоп?!"
  • "Це фото виглядає підробленим… Права рука Кетрін навколо Луї повністю розмита, але ліва рука навколо Шарлотти, на тій самій відстані від камери, виглядає звичайно. Крім того, рукав кардигану Шарлотти розчиняється в повітрі".
  • "Це підробка, більшість їхніх пальців удвічі довші. Вона не лежала в лікарні для операції на черевній порожнині. Жодна операція не вимагає 14 днів у лікарні, а потім жодних публічних виступів до червня! Жодних візитів з боку дітей або її родини під час перебування в лікарні. Ризикну сказати, що у неї могли бути проблеми з психічним здоров’ям. Правда вийде назовні. Визнайте це та перестаньте поводитися так, ніби це потрібно приховати".
  • "Я думаю, вам потрібно видалити це і сказати людям, де Кейт".
  • "Це не фотошоп і не обробка... це вигадане зображення штучного інтелекту. Я сподіваюся, що з нею все гаразд, але це дивно - робити підроблене фото".
  • "Незалежно від того, підроблене фото чи ні, я бажаю принцесі Уельській здоров’я. Я сподіваюся, що решта тих, хто коментує, зроблять те саме".
  • "Де її обручка? Вільям теж не носить свою".
  • "Дуже погано оброблене в фотошопі або згенероване штучним інтелектом фото розпалює теорії змови".

Читайте на нашому сайті: Опухлі пальці та проблеми з простатою: що відомо про здоров'я онкохворого короля Чарльза.

у січні Міддлон виповнилося 42 рокиФото: instagram.com/princeandprincessofwales

Нагадаємо, у січні королівський палац повідомив, що Кейт Міддлтон лягає у лікарню для проведення операції на черевній порожнині. У заяві йшлося, що вона повернеться до своїх обов'язків не раніше Великодня. Пізніше, коли принц Вільям відмовився взяти участь в одному із запланованих заходів, пояснивши це "особистими справами", прихильники родини не на жарт запереживали та почали припускати, що стан Міддлтон погіршився.

Після цього представники британської монархії поспішили зробити нову заяву та сказали, що "принцеса Уельська продовжує відновлення та почувається добре". Однак, як можна помітити, подібні ситуації, включаючи нове фото, лише розпалюють інтерес користувачів та призводять до того, що люди більше обговорюють стан здоров'я принцеси Уельської.

  • Тим часом суд визнав 88-річного Алена Делона недієздатним і заборонив його дітям за ним доглядати.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків