RU  UA

Дізнатися

Я - лейтенант запасу: Григорій Решетнік зізнався, чи готовий захищати Україну на фронті

У минулому зірка складав присягу та навіть має професію військового психолога

Ведучий Григорій Решетнік, який нещодавно розповідав про свій досвід проходження перевірки ТЦК в Одесі, висловився на рахунок можливої мобілізації. Він зізнався, що у разі виникнення такої необхідності візьме до рук зброю та стане на захист рідної країни.

У інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк шоумен зазначив, що у випадку, якщо всі багатодітні батьки йтимуть до війська, то і він теж не залишиться стороні і долучиться до Збройних Сил України. Також чоловік розповів, що закінчив військову кафедру, раніше приймав присягу, має звання лейтенанта в запасі, а також є військовим психологом.

Читайте на тему: Трансгендерна Діва Монро пояснила свої слова про те, що ходила в ТЦК "як на розстріл".

Григорій РешетнікФото: instagram.com/grisha_reshetnik

"Це може звучати досить пафосно і дехто скаже "хотів би — вже б пішов", але я спробую аргументувати. Я хлопець з Миколаєва, і ми завжди з друзями йшли до кінця. Я два роки ходив на військову кафедру у військовий інститут. Я обов’язково піду захищати свою країну, коли дійде черга, коли там буду ефективніший, ніж тут. Я не спатиму, коли всі багатодітні підуть", - висловився ведучий.

"Я - лейтенант запасу, якщо не помиляюся. Я жив у казармі. І я обов'язково піду захищати свою країну, коли я там буду більше потрібен, ніж ефективнішим тут, коли я там зможу допомогти, - також продовжив говорити він. - Хтось каже, що один воює, а шість працюють... Різні меседжі, різні погляди".

На закиди хейтерів стосовно питань "Чому не на фронті?" знаменитість відповідає, що не порушує закон, адже намагається бути корисним у цивільному житті, а також несе відповідальність за свою родину. Тим не менше, виїжджати з рідного Києва чи уникати призову, каже Решетнік, не збирається.

Читайте також: День закоханих в ТЦК: Анатолій Анатоліч розповів про чергову невдалу спробу стати на облік.

Решетнік з дружиною та дітьмиФото: instagram.com/grisha_reshetnik

"А я що буду ховатися? Кудись виїжджати? Це нереально. На сьогоднішній день багато хто говорить "Чому не на фронті?"... По-перше, я не порушую закон. По-друге, я несу відповідальність перед сім'єю, яка благає і просить... Це запитання мені Христина ставить щоразу. Ми свято віримо в перемогу. І, по-третє, я і справді відчуваю ефективність своєї публічної діяльності", - говорить шоумен.

Нагадаємо, разом із дружиною Христиною Решетнік чоловік виховує трьох синів: Івана, Дмитра та Олександра. Стосунки зі своєю обраницею він узаконив у жовтні 2010 року. Пара познайомилася на роботі. Також раніше багатодітний батько прокоментував тему народження четвертої дитини.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Украинская певица Наталка Карпа рассказала о непростых отношениях с мужем-военным. Знаменитости удалось сохранить семью

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Александр Положинский 2 года служит в ВСУ – лидер группы Тартак показал военную форму, сгоревшую на Углегорской ТЭС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Дочь ведущего Константина Грубича погибла в результате аварии в 2014 году - шоумен ответил, удалось ли найти виновных