Лайм

Не тільки Повалій: ще один артист-зрадник з України показав, як голосує за Путіна

У минулому році чоловік потрапив до підсанкційного списку

Реп-виконавець Джиган (справжнє ім'я – Денис Устименко), який був одним із учасників скандальної "голої вечірки", похизувався наявністю російського паспорта. Як і запроданка Таїсія Повалій, уродженець Одеси проголосував за Путіна у період виборів у Росії.

Проте на відміну від Повалій, артист зробив це не у самій РФ, а в головному консульстві країни-агресорки у Дубаї, оскільки наразі знаходиться там. Відповідні кадри він оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Зрадниця Лоліта розповіла, як утримує маму і дочку, яких вивезла з України під час війни.

Джиган показав, як голосує за ПутінаФото: instagram

Цим вчинком Джиган підтвердив наявність у себе російського паспорта. В підписі до одного з фото він написав, що "раніше ніколи не голосував і зробив це вперше". На знімках репер засвітив червоний паспорт, стоячи на вході Генерального консульства РФ в ОАЕ. Згодом він поставив "жирну галочку" навпроти імені російського диктатора Володимира Путіна.

Про війну в рідній країні, нагадаємо, 38-річний чоловік мовчить, тим самим підтримуючи кремлівські злочини проти нашої країни. Хоча до початку повномасштабного вторгнення репер нірідко виступав в Одесі.

Читайте на тему: Віра Брежнєва відповіла, чому їй не соромно за роки життя і роботи в Росії.

Джиган на "голій вечірці", яка проходила у МосквіФото: t.me/ivleeva360

За проросійську позицію Джиган у січні минулого року був доданий до підсанкційного списку України, яким передбачається блокування активів на території країни, припинення виконання економічних і фінансових зобов'язань, припинення культурних обмінів і співпраці, позбавлення українських держнагород.

Путініст, як відомо, у шлюбі з колишньою моделлю Оксаною Самойловою. Сім’я разом виховує чотирьох дітей: трьох доньок та сина.

Нагадаємо, у квітні 2022 року Катерина Осадча назвала артистів-зрадників, у яких, на її думку, слід забрати українські паспорти. В числі цих виконавців опинився і Джиган.

"Є ті українці, що обрали шлях мовчання. Ми до останнього вірили, що не існує таких грошей, не існує такої сили, яка б змусила мовчати українців про війну, про криваві злочини. Люди, що не знайшли в собі сили сказати, що країна, в якій вони зароблять гроші, вбиває їхніх батьків, друзів і близьких, - коментувала цю тему ведуча у перші місяці повномасштабної російсько-української війни. - Я давно збиралась записати це відео, але весь час чекала, що хтось з цих людей порушить мовчання і скаже своїй аудиторії правду про кровопролиття на їхній Батьківщині, про звірства країни, де вони заробляють, але марно".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК