RU  UA

Дізнатися

Яна Соломко, яка під час війни втекла з Росії до США, вийшла заміж і показала чоловіка

Це другий шлюб співачки

Колишня учасниця першого "Холостяка" та гурту Real O Яна Соломко після розлучення з чоловіком знову вийшла заміж. Співачка, яка жила в Росії та співала про любов до окупантів, зіграла весілля у США, куди втекла з РФ у вересні 2023 року.

Про заміжжя виконавиця повідомила в Instagram. Вона опублікувала весільні кадри та показала чоловіка, ім'я якого не розкриває. "Наша казка", - лаконічно підписала Яна відео, на якому в білій сукні з довгим шлейфом та під живе виконання скрипалів йде під вінець.

Читайте також: Відомий в Україні: подруга Аліни Гросу розповіла про нового чоловіка співачки та показала фото з весілля.

Фото: instagram.com/yana.solo

Для Яни Соломко це другий шлюб. Першим чоловіком співачки був бізнесмен Олег Солодухов, від якого вона народила доньку Кіру. На початку січня 2022 року фіналістка "Холостяка-1" переїхала в Росію, де почала будувати кар'єру співачки.

Фото: instagram.com/yana.solo

Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Соломко залишилася в Росії та підтримала російських окупантів. А коли в Москві не склалося, зрадниця поїхала у США та оселилася в Майамі.

Переможниця першого "Холостяка" Олександра Шульгіна, яка багато років живе в Америці, говорила, що росіяни, ймовірно, платили Соломко гроші за підтримку окупантів, тож вона так легко заплющила очі на геноцид українців.

Фото: instagram.com/yana.solo

"Напевно, їй заплатили гроші, щоб вона там [у Росії] підтримувала, а потім не склалося, і вона зрозуміла, що її мрією завжди була Америка. Переїхала сюди і зараз намагається, напевно, повернути свою українську аудиторію", - розповідала головна конкурентка Яни на романтичному шоу.

Яна Соломко народилася у селищі Чутове Полтавської області. Дівчина дійшла до фіналу у першому сезоні "Холостяка", проте головний герой Макс Чмерковський обрав її суперницю – Олександру Шульгіну. Після цього артистка була деякий час у складі гурту Real O.

Фото: facebook.com/TheBachelorUa

Раніше "Міс Україна Всесвіт" Вікторія Апанасенко зізналася, що вийшла замуж за відомого чиновника: фото.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Кто такая Таню Муиньо - постановщица сценического выступления alyona alyona и Jerry Heil на "Евровидении-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Второй полуфинал Евровидения 2024 9 мая – смотреть онлайн трансляцию конкурса – кто выступает и как голосовать за исполнителей

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona упала на одной из репетиций перед Евровидением 2024 из-за кольчуги - автор украшения показала ее фото и процесс создания