Лайм

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Пара почала зустрічатися під час повномасштабної війни

Після розлучення з чоловіком Соломія Вітвіцька будує стосунки з військовослужбовцем ЗСУ Олексієм Ситайлом. Днями чоловік отримав нове військове звання – старший лейтенант. Телеведуча привітала коханого з підвищенням на службі та показала його нове фото.

На особистій сторінці у Facebook ведуча новин опублікувала скріншот відеозв'язку з обранцем та фотографію із зірочками на погоні. "Вітаю Олексій Ситайло з іще однією зіркою. Старший лейтенант - пишаюсь!", - написала знаменитість.

Читайте також: Телеведуча Людмила Барбір показала чоловіка-військового, який пішов на війну добровольцем.

Фото: facebook.com/solomiya.vitvitska

Коханий Вітвіцької до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну був головою Середино-Будського суду Сумської області. Хоча Ситайло мав бронь від мобілізації, він пішов добровольцем на військову службу і нині захищає країну на фронті.

Вітвіцька і Ситайло були знайомі ще до повномасштабної війни, проте романтичні стосунки розпочалися після 24 лютого 2022 року. Телеведуча, яка з початком російського вторгнення зайнялася волонтерством, допомагала підрозділу Олексія. Саме ЗСУ, за словами Соломії, і звело її з коханим.

"Моє серце не вільне, обранця звуть Олексій, він служить у ЗСУ. Саме це нас і звело, бо до повномасштабної війни ми бачилися, можливо, двічі на дні народження спільних друзів, але не спілкувалися. Коли його підрозділу потрібні були генератори, ще якісь речі, він до мене звернувся, як до волонтера. Я багатьом військовим допомагаю та допомагала, постійно перебуваю на зв'язку, бо весь час виникають нові запити. Коли Олексій поїхав на Бахмутський напрямок, то я його підрозділу та іншим привозила допомогу", – розповідала ведуча в шоу "Пісня мого життя".

Фото: instagram.com/solomiyavitvitska

Вітвіцька розповідала, що дуже складно будувати стосунки на відстані, особливо коли вони на початковій стадії. З коханим-військовим ведуча спілкується по відеозв'язку.

"У нас немає можливості зараз бачитися. Це – коли такі початкові, дуже романтичні стосунки – дуже складно. Я дуже чекаю на нього з перемогою. Я дуже чекаю вдома, але зараз немає можливості бачитися. Є дзвінки, є "плюс-плюс", є відео, дай бог здоров'я тій людині, яка вигадала відеозв'язок", - говорила вона "ЖВЛ".

Читайте також: Чоловік Марічки Падалко у ЗСУ розповів, що підтримує його щасливий шлюб під час війни.

Фото: Facebook / Олексій Сітайло

Олексій Ситайло також був одружений та виховує двох дітей. У Соломії Вітвіцької та режисера Влада Кочаткова, з яким вона прожила у шлюбі 8 років, дітей не було. Про розлучення з чоловіком телеведуча повідомила у лютому 2021 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ