Лайм

Чому Том Круз розійшовся з росіянкою Ельсіною Хайровою: інсайдери назвали справжню причину

Колишні закохані були разом недовгий період часу

Інсайдери озвучили справжню причину розставання Тома Круза із росіянкою Ельсіновою Хайровою, яка є дочкою члена путінської партії "Єдина Росія" Ріната Хайрова. Виявляється, вся справа у її колишньому - російському олігархові Дмитру Цвєткову.

Так, видання Page Six повідомляє, що американський актор наважився на розрив із жінкою, аби уникнути проблем із торговцем діамантами. Цвєтков, як відомо, коли дізнався про роман своєї колишньої із кінозіркою, дав велике інтерв'ю Daily Mail, де у деталях розповів про шлюб з Ельсіною, який тривав 11 років. Зокрема, чоловік зробив кілька заяв стосовно того, що жінка полюбляє "усе найкраще в житті", і тому її новому обранцю "варто тримати свої очі та гаманець широко відкритими".

Читайте також: Акторка Наталі Портман офіційно розлучилася з чоловіком після 11 років шлюбу.

Том КрузФото: Getty Images

Оточення, наближене до Круза, розповідає, що це інтерв'ю не на жарт занепокоїло команду зірки. "Круз постійно знімається у фільмах і неможливо займатися цим, тоді як її ексчоловік говорить різні речі у пресі про Тома, згадуючи його ім’я. Команда Круза просто не хотіла розбиратися з подібними ситуаціями кожного нового тижня", - говорить інсайдер.

Під час інтерв’ю Цвєтков називав Круза "своїм улюбленим актором", а також сказав, що не проти, аби саме він зіграв у його біографічному фільмі.

"Я говорив продюсеру, що єдиний актор, який може мене зіграти, - це Том Круз, - з іронією заявив Цвєтков британському виданню. - У нас приблизно однаковий зріст та вага, і я буду радий, якщо це справді станеться. Я не можу уявити нікого іншого, хто б міг би грати мене краще, аніж Том. Я сподіваюсь, що колись зможу зустрітися з ним, щоб обговорити цей проект".

Видання The Sun, яке повідомило про розставання колишніх закоханих наприкінці лютого, писало про те, що їм вдалося "розійтися мирно" і "між ними немає ніяких образ". "Закінчити все на поганій ноті було б незручно, якби вони зіткнулися один з одним у ліфті. Між ними немає жодних образ, і для Тома їхні стосунки просто пішли своєю чергою", - розповідали друзі актора журналістам.

Читайте на тему: Прихильниця вільних стосунків: Вікторія Маремуха розповіла про новий роман поза шлюбом.

Ельсіна ХайроваФото: instagram

Також Цвєтков, коментуючи тему розлучення з Хайровою, від якої має двох дітей, говорив, що цей процес обійшовся йому майже в 200 мільйонів. Ще росіянин казав, що за час подружнього життя з Ельсіною витратив близько 12 млн доларів лише на одяг, та 2,5 мільйони на сумочки.

З російським олігархом жінка розлучилася у 2021 році. Розрив пари активно обговорювався у мережі, також йшлося про суперечки на рахунок особняка у Англії, розподілу п'яти лондонських квартир, машин Bentley та Ferrari, статусних ювелірних виробів та творів мистецтва П'єра Гюста Ренуара і Марка Шагала.

Хайрова з сином та донькою від шлюбу з ЦвєтковимФото: instagram

Що ж стосується стосунків Ельсіни із Крузом, то вперше про них почали говорити наприкінці минулого року - після того, як їх разом помітили на вечірці в лондонському районі Мейфер. ЗМІ писали про те, що вони "дуже зблизилися і проводять багато часу разом". Також за період їхніх взаємин американець навіть встиг познайомитися із дітьми росіянки.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита