Лайм

Акторка Анастасія Зюркалова, яка стала зіркою у дитинстві, пояснила своє зникнення з телеекранів

Що відомо про життя зірки українських мелодрам

Анастасія Зюркалова – українська акторка театру та кіно, яка у дитинстві була зіркою телеекранів. 10-річна дівчинка виконала головні ролі у багатьох українських мелодрамах, у тому числі й фільмах режисерки-зрадниці Оксани Байрак. Нині артистці 32 роки і її давно не видно у кінопроектах. Де вона живе і чим займається під час повномасштабної війни – далі у матеріалі.

Читайте також: Як змінилася Анастасія Петрик, яка виграла "Дитяче Євробачення-2012" та стала зіркою у 10 років.

Фото: facebook.com/st.zurkalova

Анастасія народилася у Києві у сім'ї підприємця Дмитра Зюркалова та чемпіонки світу з гімнастики Оксани Омельянчик. В кіно дівчинка потрапила випадково, коли їй було 10 років.

Тато майбутньої кінозірки привів доньку на кастинг в мелодраму Оксани Байрак "Снігове кохання, або Сон у зимову ніч", і серед сотень претенденток режисерка обрала Зюркалову.

Фото: Скріншот

Після дебюту у кіно Анастасія вирішила стати професійною акторкою. Режисерка-зрадниця зняла Настю у багатьох своїх картинах, віддаючи їй головні ролі. А роль дівчинки із Прип'яті у фільмі "Аврора" була написана спеціально для Зюркалової. Для зйомок у цьому фільмі Байрак Насті довелося поголити голову.

Читайте також: Завжди була проросійською: актор Сергій Калантай розповів про позицію зрадниці Оксани Байрак.

Фото: Скріншот

Невдовзі Анастасія Зюркалова знялася у фільмах "Жіноча інтуїція" та "Тобі, справжньому", а потім зникла з телеекранів на піку популярності. В інтерв'ю OBOZ.UA, акторка зізналася, що зараз вона "просто живе своє життя".

"Коли багато знімалася, була дитиною, а потім стала дорослішати. Левову частину часу почало забирати навчання – завжди була відмінницею. Згодом вступила до Київського національного лінгвістичного університету. Мови мені завжди були цікаві, і я думала, що здобути таку освіту – хорший вибір", – пояснила акторка свою відсутність у кіно.

Проте за два роки Зюркалова залишила навчання на перекладача, обравши професію акторки. Анастасія вступила до Київського театрального університету ім. Карпенка-Карого (майстерня Народного артиста України Миколи Рушковського), який закінчила з відзнакою.

Фото: facebook.com/st.zurkalova

Дебют Зеркалової на професійній театральній сцені відбувся навесні 2014 року у постановці режисера Ігоря Славінського "Антигона". Анастасія виконала роль Антигони у Київській академічній майстерні театрального мистецтва "Сузір'я", в якій згодом пропрацювала кілька років. Також акторка продовжила зніматися в кіно, але ролі переважно були епізодичні.

Читайте також: Де зараз Ольга Фреймут, яка до повномасштабної війни не зникала з телеекранів.

Фото: facebook.com/st.zurkalova

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Зюркалова переїхала до Канади, де кілька років живе її брат Іван. Нині Анастасія живе в Торонто та продовжує свою акторську кар'єру, яку, за її словами, довелося починати з нуля.

На життя українська акторка заробляє працюючи офіціанткою у найбільшій мережі кінотеатрів у Канаді. "Це неймовірно цікава робота, тому що багато спостерігаю за людьми, за життям тут. До того ж я маю можливість регулярно дивитися свіжі фільми безкоштовно. А це теж плюс", - поділилася Анастасія.

Фото: instagram.com/st.zurkalova

У Києві Зюркалова не була вже понад два роки, а з батьками бачиться лише по відеозв'язку. Акторка каже, що дуже сумує за домом і своїми рідними, а також за своїм колишнім життям, в якому було більше акторської роботи.

"Не знаю, як надовго я тут. Війна показала, що життя може перевернутися вгору дном зовсім несподівано. Ніколи не думала, що одного разу можу зібрати речі та поїхати в інший кінець світу, але так сталося", - зауважила вона.

Читайте також: Це відмовки: дружина Анатолія Анатоліча висловилася про страх українок повертатися з-за кордону.

Фото: instagram.com/st.zurkalova

Свій кіноуспіх у дитинстві Анастасія називає "хорошим досвідом", завдяки якому вона вирішила стати професійною акторкою.

"Дуже круто, що це було в моєму житті, але я йду далі. Розвиваюся, навіть думаю, що зараз, на цьому етапі життя, мені цікаві й інші речі, окрім акторства. Коли була молодшою, навчалася в університеті, думала, що акторство – це весь мій світ. І це дуже сильно мене обмежувало як особистість. Тепер розумію, що, можливо, настав час озирнутися в інші боки. Але акторську професію у жодному разі не кидаю, бо дуже це люблю", - сказала Зюркалова.

Фото: facebook.com/st.zurkalova

Дізнайтеся також, де зараз Світлана Вольнова, яку називали першою українською світською левицею.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області

Путіністка Сніжана Єгорова розкритикувала доньку Стасю Ровінську за її проукраїнську позицію

Сніжана Єгорова прокоментувала проукраїнську позицію своєї доньки Стасі Ровінської - ведуча заявила, що та не знає життя