RU  UA

Дізнатися

Представниці України на "Євробаченні-2024" презентували оновлену версію пісні "Teresa & Maria": відео

Виконавиці заспівали разом з тисячами глядачів

До "Євробачення-2024" у Мальме залишається все менше днів, і представниці нашої країни alyona alyona і Jerry Heil презентували оновлену версію конкурсної пісні. Так, вже відома "Teresa & Maria" прозвучала з додаванням хору в приспівах.

Live-версію композиції артистки представили під час сольного концерту Jerry в МЦКМ у Києві, що відбувся у квітні. У записі зйомки взяли участь близько 2 тисяч глядачів, які відвідали виступ.

Читайте також: Перший досвід: хто буде речницею "Євробачення-2024" від України.

Фото: instagram.com/thejerryheil

"Для нас було важливо відчути масштаб цієї пісні, адже за неї проголосувало понад 720 тисяч людей по всій Україні. Її виконання на концерті у Києві - це була концентрована любов. Ми хотіли трошечки змінити пісню, але зробити це так, щоб вона при цьому лишалася впізнаваною. Тому ми і додали частину з лупером на початку.

Все своє життя я співала в хорах, тому будувати багатоголосся для мене - це щось органічне і природне. Щось, що я роблю автоматично в своїй голові, навіть зранку, коли тільки прокинуся. Тому це так само органічно і вписалося в наш виступ. Також ми додали хор в приспіви. Мені здається, що "Teresa & Maria" має звучати у виконанні хорів по всьому світу", - висловилася про прем’єру Яна (справжнє ім'я Jerry Heil) на своїй сторінці в Instagram. Виконавиця вважає, що за допомогою хорового співу можна об'єднати людей в усіх сенсах цього слова.

"Люди співали в такий унісон, що я відчула мурахи по тілу. Голоси дітей було чутно найбільше, і це справді заворожувало. Взагалі, для нас перемога вже в тому, що українська пісня звучить не тільки в Україні, а й закордоном. Виступаючи зараз на промоконцертах до "Євробачення" ми чуємо, як реагують на нашу пісню, і як гарно українська пісня звучить від тих, кому вона потрапила у серця. Чомусь, я впевнена, що і на самому "Євробаченні" з нами співатиме весь зал, так само як на київському концерті і крайніх виступах в Європі", - прокоментувала live-версію "Teresa & Maria" alyona alyona.

Читайте на тему: Український бренд створив для alyona alyona авангардний образ для виступу в Нідерландах: фото.

Фото: instagram.com/thejerryheil

Окрім того, цьогорічні представниці України на міжнародному пісенному конкурсі зізналися, що продовжують посилену підготовку, і не приховують, що на їхню долю випало чимало випробувань: як моральних так і фізичних, оскільки кожна з них понабивала собі синці. Тим не менше, вони не жаліються, а говорять, що "кожна секунда репетиції того варта", а "зростати в колі професіоналів - приємно і надихаюче".

Реперка наостанок підкреслила, що у Швеції вони будуть усіма можливими способами нагадувати про повномасштабну війну, яка триває в нашій країні. Музику виконавиця назвала "м'якою силою", яка допоможе достукатися до сердець інших та нагадати про те, що "перемогти ворога можна тільки сіючи добро та любов".

Читайте на нашому сайті: Букмекери спрогнозували переможців першого півфіналу "Євробачення-2024": які шанси в України.

"Ми намагаємось показати не тільки те, якою прекрасною може бути українська пісня у виконанні двох жінок, а й насправді нагадати про нашу країну, аби люди почули, як голосно ми говоримо про те, що світ потребує єднання, - каже alyona alyona. - Про те, що ми писали цю пісню під атаками і що саме так живуть українці щодня. Бути об'єднаними і допомагати один одному - ціль, про яку ми говоримо голосно і не можемо мовчати".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Сергій Притула показав рідкісне фото з донькою та ніжно звернувся до неї

Волонтер Сергей Притула обнародовал волшебные кадры с маленькой дочерью. Ребенку исполнилось три года

Керівниця фан-клубу Олега Винника обурилася через хейт співака: що відомо

Руководительница официального фан-клуба Олега Винника Валерия Барон прошлась по критиканам артиста. Она возмутилась из-за последних высказываний Геннадия Ветера

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук в период полномасштабной войны живет в Киеве и занимается актерством – что известно о жизни знаменитости