RU  UA

Дізнатися

Організатори "Євробачення-2024" показали, якою буде головна сцена масштабного пісенного конкурсу

Зовсім скоро єврофани зможуть насолодитися виступами виконавців з різних країн

Організатори "Євробачення-2024", яке відбудеться вже через кілька тижнів у місті Мальме, нарешті показали головну сцену. На її проектування та побудову дизайнерам знадобилося близько шести місяців, а для встановлення різноманітних світлодіодних приладів пішло чотири тижні.

Фотографії сцени міжнародного пісенного конкурсу вже опублікували на офіційному сайті заходу. Над цим проектом працювали художник-постановник Флоріан Відер та дизайнер зі світла Фредрік Стормбі.

Читайте також: Перший досвід: хто буде речницею "Євробачення-2024" від України.

Фото: eurovision.tv

Загалом арена складається з рухливих світлодіодних кубів та підлоги, а сцена зроблена у формі хреста - вона буде розташована у центрі глядацької зали, тому гості зможуть роздивитися артистів з різних ракурсів.

"Дизайн сцени та освітлення для Євробачення 2024 привертає увагу аудиторії більше, ніж будь-коли раніше, і як глядач, ви зможете відчути візуально революційну концепцію", - також зазначається у джерелі.

Флоріан Відер та Фредрік Стормбі.Фото: eurovision.tv

Відправною точкою служить монументальна інсталяція зі світла та відео, яка сконцентрована над сценою. Разом ці елементи створюють унікальні образи для різноманітних номерів, і таким чином навіть телеглядачі зможуть наблизитися до конкурсантів та відчути атмосферу заходу.

Читайте на тему: Заради цікавішого шоу: на "Євробаченні-2024" змінили правила проведення фіналу.

Фото: eurovision.tv

Нагадаємо, перший і другий півфінали відбудуться вже 7 та 9 травня, а гранд-фінал пройде 11 травня - саме того дня шанувальники "Євробачення" зможуть дізнатися ім'я нового переможця.

За Кришталевий мікрофон у 2024 році будуть змагатися представники 37 країн. Нашу країну представляють виконавиці alyona alyona і Jerry Heil, і нещодавно артистки презентували оновлену версію своєї конкурсної пісні "Teresa & Maria".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии

Джамала у роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини

В 80-ю годовщину депортации крымских татар Джамала вспомнила щемящую историю своей семьи. Женщина не могла сдержать слезы

Вєрку Сердючку захейтили через виконання російських пісень в Києві

Верка Сердючка выступила в Киеве. Звезду захейтили из-за исполнения российских хитов