Лайм

Наречена Роберта Паттінсона Сьюкі Вотергаус вперше показала їхнього первістка: зворушливе фото

В мережі припускають, що дитина народилася наприкінці лютого або на початку березня

Обраниця Роберта Паттінсона Сьюкі Вотергаус підтвердила народження первістка красномовним фото. У соцмережах вона опублікувала кадр, на якому позувала із малюком.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці акторки і моделі в Instagram. На знімку щаслива матуся постала у зручному одязі, зі злегка скуйовдженим волоссям. Вона тримала маля, обережно притримуючи голівку. Паттінсона поруч із нею у кадрі не було.

Читайте також: Голлівудський холостяк: чи правдиві чутки про заручини Леонардо Ді Капріо з відомою моделлю.

модель показала фото з первісткомФото: instagram.com/sukiwaterhouse

"Вітаю у світі, янголятко", - коротко підписала зірка зворушливе фото. Проте ні Вотергаус, ні Паттінсон не розповідають, коли саме стали батьками. Так само, як і не поспішають розсекречувати ім'я та стать дитини. Тим не менше, це не заважає прихильникам привітати закоханих із радісною подією та залишити для них чимало приємних слів.

"Вітаю, любі! Так рада за вас обох!", "Ця дитина виграла генетичну лотерею", "Ласкаво просимо у світ, мила квіточка", "Дитина навіть не здогадується, хто її батьки", - пишуть люди з цього приводу.

Про те, що Паттінсон і його кохана вперше стали батьками, ЗМІ повідомили наприкінці березня. Тоді видання Daily Mail опублікувало фото, зроблене під час їхньої прогулянки з візочком блідо-рожевого кольору. Вибір саме такого відтінку дав змогу користувачам припустити, що у зірок народилася донька. На знімку вони позували у спортивному одязі, кепках та окулярах, ймовірно, для того, аби громадськість не впізнала їх. Але сховатися від публіки новоспеченим батькам все ж таки не вдалося.

Читайте на тему: Дженніфер Лопес та Бен Аффлек розповіли про наслідки своїх невдалих стосунків у минулому.

Роберт Паттінсон та Сьюкі ВотергаусФото: Getty Images

Про вагітність Сьюкі стало відомо минулої осені. Пізніше у мережі заговорили і про те, що вона збирається одружитися зі своїм обранцем Паттінсоном. Один із крайніх разів, коли модель з'являлася на публіці із кругленьким животиком, був наприкінці лютого. Тому можна припустити, що малюк з'явився на світ або в кінці лютого або на початку березня.

  • Принцеса Люксембургу Олександра вагітна: почитайте, що відомо про королівську родину крихітної держави.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Дружина Віктора Розового розповіла про його реабілітацію після серйозного поранення на фронті

Що відомо про стан здоров'я коміка Віктора Розового, який отримав важку травму - захисник планує реабілітацію за кордоном

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці