Лайм

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Шоумен висловився про ситуацію

Антін Мухарський прокоментував слова журналіста Віктора Трегубова про те, що він виїхав за кордон як батько чотирьох неповнолітніх дітей. Зокрема, у соцмережах актор та шоумен оприлюднив пост, де назвав суму аліментів, яку виплатив колишній обраниці Сніжані Єгоровій.

Також у відповідній публікації ведучий зазначив, що виїхав за кордон, щоб купити дрони для ЗСУ. "Клоун-аліментник-ухилянт-чмо-хайпожопер-п..здун...". Як багато епітетів від Віктор Трегубова, одного з засновників "Демсокири" для скромного працівника альтернитивної "95-му Кварталу" культури: 56-річного багатодітного батька, який не хоче падати в ніжки Мінкульту, аби випросити дозвіл виїхати за кордон, щоб зібрати трохи коштів на дрони або скиди, яких конче потребують ЗСУ на Харківському напрямку... і повернутися додому", - написав Мухарський.

Читайте також: Точно знала плани Путіна: колишній чоловік Сніжани Єгорової згадав її слова напередодні вторгнення.

Антін Мухарський.Фото: facebook

"P.S. 8.000.000 переказав ЗСУ, понад 3.000.000 грн (окрім залишеного маєтку квартири та двох автівок) з 2014 сплатив в якості аліментів, - також зауважив він. - Але ж главне – поп*здіти в резонанс з Єгоровою – шоу-бізнес - наше все".

Нагадаємо, Трегубов у Facebook повідомляв, що Мухарський перетнув кордон України як багатодітний батько, але при цьому він не сплачує аліменти на дітей путіністці Сніжані Єгоровій. Також йшлося про те, що шоумен нібито поїхав до Іспанії.

"Сьогодні я дізнався, що відомий співак пан Мухарський виїхав з України як батько чотирьох неповнолітніх дітей. Давно так не волав. Людина-еталон. Хто не знає, у чому прикол – він не тільки не бере участі у вихованні дітей, але й через суд вимагав визнати його неплатоспроможним, щоб аліменти не платити", - писав у дописі український журналіст.

Фото: facebook

Читайте на тему: Для них тато - фашист: Мухарський висловився про стосунки з дітьми від Сніжани Єгорової.

Згадуючи про несплату аліментів, чоловік мав на увазі відкритий лист Мухарського, який той написав у квітні 2018 року Петру Порошенку, тодішньому президенту України. У зверненні знаменитість звернувся до глави держави з проханням порадити йому місце роботи, яке дасть змогу покривати погашення суми аліментів.

Як відомо, Мухарський є батьком п'ятьох дітей: від першого шлюбу він має доньок Софію та Іванну. Від шлюбу зі Сніжаною Єгоровою - сина Андрія, доньку Аріну та сина Івана. Після розлучення з одіозною ведучою актор одружився з Єлизаветою Бєльською, яка є мистецтвознавицею.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку

Справжній україномовний хлопчик: Даша Квіткова розповіла про виховання дворічного сина Лева

Популярна блогерка Даша Квіткова підкреслила, що її дворічний син Лев не знає російських слів та суржика, а говорить лише українською