Лайм

Ірина Горова відповіла на чутки, що розірвала співпрацю з Потапом через його "зашквари"

Колишнє подружжя більше не працює разом

У 2022 році Ірина Горова завершила співпрацю з Потапом у рамках їхнього продюсерського центру MOЗGI GROUP, а у 2023-му перейменувала компанію у POMITNI. У мережі розрив робочих відносин колишнього подружжя почали пов'язувати з публічними скандалами, в які репер потрапляв після початку повномасштабної війни.

В інтерв'ю Аліні Доротюк продюсерка прокоментувала ці чутки, а також пояснила, чому завершила спільну справу, яка починалася із сімейного бізнесу. За словами Ірини, нині у них з Олексієм абсолютно різні погляди та цілі.

Читайте також: Все, що він робить - крінж: ведуча Аліна Доротюк назвала "найзашкварнішу" українську зірку.

Фото: instagram.com/gorovaya_irina

"У нього мета – просунутися на міжнародних ринках, у мене – залишитися тут і потім також просунутися на міжнародні ринки. Він працює з одними проєктами, я з іншими. Таке буває, що люди розходяться. Називати "шлейф"... Я не звертаю на це увагу, бо мені здається, що всі розуміють, що це його або піар-стратегія, або помилки. Це його життя, я не можу за нього відповідати. Але якщо я щось бачу, я можу йому написати "Олексію, ну трохи інший контекст. Я тобі раджу щось інше зробити". При цьому ми не його піар-компанія", - прокоментувала Горова.

Ірина додала, що після початку великої війни у них з Олексієм не залишилося спільних проектів, тому їхня співпраця прийшла до логічного завершення.

"Я залишилася в Україні, а Олексій, хто б що не казав, ще до війни виїхав на відпочинок і там залишився. З кожним місяцем у нас розривався контекст. Ми не розуміли, що нас тепер поєднує. Він почав займатися більше Настею [Каменських], а я залишилася тут в Україні, і ми з Надею [Дорофєєвою] намагалися побудувати якось нашу нову історію. І поєднувальних смислів, проектів і всього того, що ми робили, просто не залишилося", - пояснила продюсерка лейблу POMITNI.

Читайте також: "А у нас все пучком": Потап показав, як виступав із російськомовними піснями у клубі.

Фото: instagram.com/realpotap

Горова наголосила, що вони з Потапом полюбовно розірвали ділові стосунки. За словами Ірини, все, що вони з ним напрацювали до російського вторгнення, залишилося спільним, а все, що компанія зробила після 24 лютого 2022 року - належить їй.

Нагадаємо, після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Потапа критикували за відсутність у країні, скандальну пісню про волонтерів і "заочний" вступ до тероборони. Музикант довго не відповідав на обурення українців, а згодом зачитав реп про всі скандали, які зіпсували його репутацію. Нині музикант продовжує жити та безперешкодно працювати за кордоном.

Раніше Ірина Горова розповіла про стосунки Потапа із 16-річним сином.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також