Лайм

Після виїзду з України Олег Кензов виступить зі співаками-путіністами: що відомо

Український співак Олег Кензов у період повномасштабної війни в Україні живе за кордоном, випускає російськомовні пісні та виступає з артистами з країни-терористки. Наприкінці червня учасник шоу "Х-фактор" знову вийде на одну сцену зі співаками-рашистами, які підтримують геноцид українського народу.

22 червня у Білефельді (Німеччина) пройде музичний фестиваль, і серед учасників заявлений Кензов. На афіші, опублікованій на instagram-сторінці Prime Bielefeld, українец зображений з путіністом Артемом Кучером, і одеситом Джиганом, який зрадив Україну, отримав російський паспорт і підтримав Путіна на виборах.

Читайте також: Далі свого носа не бачить: український продюсер розкритикував Олега Кензова, який живе за кордоном.

Фото: instagram.com/primebielefeld

Олег Кензов не вперше виступить з росіянами на одній сцені. У травні 2024 року співак став одним з учасників російського фестивалю, який проходив у німецькому місті Бад-Зальцуфлен. Окрім Кензова на концерті заспівали путіністи Б'янка, Олена Апіна та зрадник України Міша Марвін – рідний брат співачки TAYANNA.

Нагадаємо, Олег Кензов, якого знають як виконавця пісні "По кайфу" на початку повномасштабного російського вторгнення займався волонтерством, випускав пісні українською та показував у соцмережі наслідки ракетних атак РФ в Україні.

Втім, через деякий час співак повернувся до написання російськомовних треків та виїхав з України. Своє місцезнаходження він не розкриває, але в його Instagram можна побачити кадри, зроблені у Празі, Франції, Тель-Авіві, Стамбулі та інших закордонних містах.

Фото: instagram.com/okenzov_official

Раніше зрадниця Лоліта розповіла, як утримує маму і доньку, яких вивезла з України під час війни.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також