Лайм

Після невдалих спроб стати на облік Анатолій Анатоліч пройшов ВЛК: що чекає на шоумена

Телеведучий вже вшосте навідався до центру комплектування

Анатолій Анатоліч протягом п'яти місяців висвітлює свої спроби стати на військовий облік в одному з київських ТЦК. Телеведучий навідувався туди кілька разів, і лише зараз справа зрушила і навіть підходить до завершення.

В Instagram-"історіях" телеведучий пожартував, що історія з його походами до територіального центру комплектування схожа на серіал, і наразі вже завершальний сезон.

Читайте також: Відвозив дітей до школи: Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили співробітники ТЦК.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Ну що, друзі, ваш улюблений серіал "Анатоліч і ТЦК" виходить на фінішну пряму скоро, завершальний сезон, як у серіалі "Друзі". Здається, що ми вже справді друзі з Оболонським ТЦК", - поділився шоумен.

Анатолій Анатоліч додав, що вже навіть встиг пройти ВЛК, і тепер чекає на тимчасовий військовий квиток. З ним телеведучий поїде до Вишгорода, де прописаний, щоб отримати постійне посвідчення військовозобов'язаного.

"Такі бюрократичні перипетії. Але, принаймні, я вже зробив основне. Ось такі новини. Скандалів не буде", - підсумував він.

Читайте також: Це відмовки: дружина Анатолія Анатоліча висловилася про страх українок повертатися з-за кордону.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч ходить до ТЦК з січня 2024 року. Йому не вдавалося стати на облік через графік роботи установи, велику чергу військовозобов'язаних, а також через непрацюючий електронний запис. Ба більше, ведучому одного разу довелося заплатити штраф у розмірі 1700 грн за відсутність військового квитка.

Зауважимо, що Анатолій Анатоліч (справжнє ім'я – Анатолій Яцечко) є батьком трьох малолітніх дітей, тож мобілізації не підлягає. Проте шоумен зобов'язаний стати на облік у ТЦК, аби мати доступ до певних адміністративних послуг та безперешкодно перетинати кордон.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

Раніше Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК та відповів, чи оновив свої дані.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Лідер гурту "МЕРІ" пригадав Олегу Виннику форму російського офіцера

Лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник висловився про Олега Винника, який живе за кордоном під час війни

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві